ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δεν υπάρχει Baygon, υποστηρίζουν 4 στα 10 έντομα της χώρας

Τη βεβαιότητα ότι η ύπαρξη εντομοκτόνων είναι μια παγκόσμια συνωμοσία με στόχο να τους τρομοκρατήσουν εξέφρασαν σήμερα χιλιάδες έντομα της χώρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που πραγματοποίησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σε δηλώσεις του, εκπρόσωπος του Συλλόγου Μη Ψεκασμένων Εντόμων Ελλάδος που εκπροσωπεί κουνούπια, μύγες και δεκάδες άλλα είδη εντόμων που αρνούνται την ύπαρξη εντομοκτόνων τόνισε ότι εδώ και χρόνια υποστηρίζουν ότι η ύπαρξη τους είναι μύθος, αλλά ότι οι διαμαρτυρίες τους έχουν πέσει στο κενό.
«Δυστυχώς πολλοί από μας που έχουμε το θάρρος να το δηλώσουμε δημόσια γινόμαστε αντικείμενο χλεύης από άλλα έντομα που δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα, δηλαδή ότι τα λεγόμενα εντομοκτόνα είναι μια παγκόσμια συνωμοσία» τόνισε ο εκπρόσωπος.

Ο εκπρόσωπος μάλιστα επεσήμανε ότι η πρόταση που κατέθεσαν κάποια έντομα να φορέσουν μάσκες δεν αποτελεί λύση καθώς αφενός δεν βγαίνουν στο μέγεθος τους και αφετέρου θα δυσχεράνουν το έργο τους, και ζήτησε από την κυβέρνηση να εξαιρεθούν από τη χρήση τους.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τουλάχιστον 4 στα 10 έντομα δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν στα εντομοκτόνα, ενώ 6 στις 10 μύγες πιστεύουν ότι οι άνθρωποι τις χειροκροτούν αφού, όπως λένε, δεν μπορούν να εξηγήσουν αλλιώς γιατί τις ακολουθούν χτυπώντας παλαμάκια.

https://tovatraxi.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια