ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι τούρκοι οργανώνουν τους ισλαμιστές τρομοκράτες στην Συρία!

Η Τουρκία μπορεί να έχει ανοίξει το μέτωπο με την Ελλάδα, φαίνεται όμως ότι επιδεικνύει μεγάλη κινητικότητα και στα άλλα ανοικτά μέτωπα με την εγκληματική της δράση κατά των λαών. Οι φωτογραφίες – ντοκουμέντο που έρχονται από την Συρία, δείχνουν τον τουρκικό στρατό να οργανώνει τους ισλαμιστές – τρομοκράτες, που η τουρκική προπαγάνδα τους παρουσίαζε ως «αντάρτες», προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον συριακό στρατό.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί βόρεια του Ιντλίμπ, που αποτελεί σφηκοφωλιά των ισλαμιστών που τρομοκρατούν τον τοπικό πληθυσμό. Οι σημαίες του ισλαμικού κράτους και της Al Qaeda, έχουν αντικατασταθεί από την συριακή σημαία με τα κόκκινα αστέρια, προκειμένου να «κατευνασθεί» η Δύση.
Οι πληροφορίες μας θέλουν τους ισλαμιστές να οργανώνονται με την βοήθεια του τουρκικού στρατού προκειμένου να αντισταθούν στην επέλαση του στρατού της Συρίας στο Ιντλίμπ και να ανοίξουν νέο μέτωπο στο Χαλέπι. Το Χαλέπι, που έχει περιέλθει στον έλεγχο της Δαμασκού.

Να σημειωθεί ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες που έχουν φορέσει την προβιά του αντάρτη εκ νέου, δεν αναρτούν πλέον φωτογραφίες με τα πρόσωπα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην αποκαλυφθεί ότι πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που έχουν διαπράξει τα φρικτά εγκλήματα πολέμου στη Συρία.Η υπαναχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων αλλά και η συμφωνία Ρωσίας – Τουρκίας, έδωσε τις απαραίτητες ανάσες στους καταδιωκόμενος τρομοκράτες να οργανωθούν, επισήμως πλέον από τον τουρκικό στρατό. Αφού πάντα η Τουρκία τους χρηματοδοτούσε και τους υποστήριζα. Με την βοήθεια πλέον μόνο του Κατάρ, αφού η Σαουδική Αραβία έχει αλλάξει στρατόπεδο και υποστηρίζει άτυπα την Δαμασκό.

Πρέπει πάντως να θεωρείται βέβαιον πως μπορεί η Ρωσία να κάνει τώρα τα στραβά μάτια, εάν όμως οι ισλαμιστές τολμήσουν να επιτεθούν στον στρατό της Συρίας, οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις θα εμπλακούν ενεργά κατά των ισλαμιστών. Απομένει να δούμε θα γίνει εάν προωθηθούν και τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις στο πλευρό των τρομοκρατών. Τι θα κάνει σε αυτή την περίπτωση η Ρωσία; Θα χτυπήσει στρατιωτικά τις τουρκικές δυνάμεις;

https://www.newsbreak.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια