ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Έκλεισαν έτσι τα στόματα «ψεκασμένων» και Συριζαίων;

Με μία δυναμική προσωπική παρέμβαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε χθες λύση για δύο πολύ σημαντικά θέματα που σχετίζονται με την εξέλιξη της πανδημίας, κλείνοντας ουσιαστικά τα στόματα των ανεκδιήγητων Συριζαίων και διαφόρων άλλων ψεκασμένων που χωρίς ίχνος ντροπής πυροδότησαν την κοινωνική ένταση και δημιουργούσαν εντέχνως κλίμα ανασφάλειας σε μία κρίσιμη για τη χώρα περίοδο.

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πρώτον ότι το εμβόλιο για τον Κορωνοϊό θα
δοθεί δωρεάν σε όλους τους πολίτες, βάζοντας ταφόπλακα στην επιχειρηματολογία του Σύριζα περί ταξικής πολιτικής. Kαι δεύτερον κατέστησε σαφές ότι οι μάσκες για τους μαθητές, δασκάλους και καθηγητές θα δοθεί δωρεάν σε όλους, στήνοντας ουσιαστικά μια ομπρέλα προστασίας της υγείας στο πλαίσιο του σχεδίου αντιμετώπισης για τη δεύτερη φάση της πανδημίας. Η αντεπίθεση του Μεγάρου Μαξίμου φέρνει σε δύσκολη θέση τον κ. Τσίπρα και την παρέα του που για μία ακόμη φορά επενδύουν στην καταστροφή.

Στο πρωθυπουργικό γραφείο επεξεργάζονται συνεχώς νέα μέτρα για τη στήριξη της κοινωνίας προκειμένου σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία κανείς να μην μείνει πίσω, ενώ συνεχίζεται η εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων που πλήττονται από τις αναταράξεις της πανδημίας.

Εκτός των άλλων, η Κυβέρνηση σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο επεξεργάζεται νέες στοχευμένες δράσεις για την προστασία των κοινωνικών δομών με στόχο την προστασία των ηλικιωμένων. Θετική ανταπόκριση στην κοινή γνώμη έχει και η ταυτόχρονη ενεργοποίηση του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Τις τελευταίες μέρες η Πειραιώς αποφάσισε την αναστολή όλων των κομματικών εκδηλώσεων, ενώ σε μία συμβολική κίνηση τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισαν να ανεβάσουν στους λογαριασμούς που διαθέτουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία με μάσκα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια