ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Στάθης Δρογώσης: Δεν είμαστε δεξιοί όσοι υποστηρίζουμε τον Τσιόδρα

«Κι εσείς όμως που συμμαχείτε με τους ψεκασμένους για να κοροϊδεψετε τον κόσμο και να κάνετε θανατολαγνική αντιπολίτευση δεν είστε αριστεροί», γράφει ο τραγουδοποιός σε ανάρτησή του στο Facebook

Απαντώντας σε όσους πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας αλλά και σε όσους αποκαλούν δεξιούς εκείνους που λένε ότι η κυβέρνηση έχει επιδείξει σημαντικό έργο αναφορικά με τον κορωνοϊό, ο Στάθης Δρογώσης επισημαίνει: «Δεν υπάρχει αριστερή και δεξιά επιστήμη.
Οι μελέτες δημοσιεύονται και τα δεδομένα είναι ανοιχτά σε όλους. Δεν υπάρχει αριστερός ή δεξιός λοιμωξιολόγος. Υπάρχουν καλοί και κακοί γιατροί. Και συγγνώμη αλλά η χώρα τα έχει πάει πολύ καλά».

«Πέθαναν εκατοντάδες συνάνθρωποι αλλά αν δείτε τι έχει γίνει σε όλο τον κόσμο θα νιώσετε πολύ ασφαλείς σε αυτή τη μικρή χώρα», σημειώνει στην ανάρτησή του στο Facebook ο τραγουδοποιός.

«Δεν είμαστε δεξιοί όσοι υποστηρίζουμε την επιτροπή Τσιόδρα. Κι εσείς όμως που συμμαχείτε με τους ψεκασμένους για να κοροϊδεψετε τον κόσμο και να κάνετε θανατολαγνική αντιπολίτευση δεν είστε αριστεροί», γράφει ακόμη.

«Δεν έχω εργαστάσιο μασκών και δεν χρησιμοποιώ pc του Bill Gates», καταλήγει με χιούμορ.

Σχόλιο: Και γω χρησιμοποιώ windows του Bill Gates, άρα συμμετέχω και γω στην παγκόσμια συνωμοσία για όλα αυτά που σεις οι...υποψιασμένοι μας προσάπτετε


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια