ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Επί ποδός τα νοσοκομεία Κορίνθου και Λάρισας - Εντοπίστηκαν δεκάδες κρούσματα κοροναϊού

Ντόπιοι πηγαίνουν για μαζικά για τεστ μετά την επαφή τους με ταξιδιώτη από το εξωτερικό που επέστρεψε στο Κιάτο

Αλματωδώς από ότι φαίνεται αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων κοροναϊού στην Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας Ηlektra.gr, επί
ποδός βρίσκεται το νοσοκομείο Κορίνθου καθώς εντοπίζεται το ένα κρούσμα μετά το άλλο.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες πηγές, όλα ξεκίνησαν από έναν νεαρό ο οποίος έφτασε στο Κιάτο, τόπο καταγωγής του, από το εξωτερικό. Ο νεαρός φέρεται να είχε κοροναϊό και λίγες μέρες αργότερα, άρχισαν να κατακλύζουν το νοσοκομείο Κορίνθου για να κάνουν το σχετικό τεστ, διάφοροι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή μαζί του, που παρουσίασαν τα ανάλογα συμπτώματα.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, αφού φαίνεται πως έχουν κιόλας επιβεβαιωθεί έξι κρούσματα.

Συναγερμός στη Λάρισα - Επτά νοσοκομειακοί θετικοί στον Covid-19

Τεστ που διενεργήθηκαν στο Πανεπιστημιακό και Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αποκάλυψαν 7 κρούσματα του covid-19 ανάμεσα στο υγειονομικό προσωπικό.

Μέχρι χθες, όπως αναφέρει το larissanet, είχαμε θετικούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο δύο ειδικευόμενους ιατρούς και άλλους δύο στο Γενικό νοσοκομείο.

Με τα έως τώρα αποτελέσματα άλλοι τρεις ειδικευόμενοι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο βρέθηκαν θετικοί ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους επτά (5 στο ΠΓΝΛ και 2 στο ΓΝΛ).

Εν τω μεταξύ έως το απόγευμα αναμένονται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από τα περίπου 60 τεστ που ελήφθησαν από το ΓΝΛ.

Ηδη οι συγκεκριμένοι γιατροί έχουν τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ιχνηλάτηση σε ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.

Υπενθυμίζεται ότι στη Λάρισα χθες καταγράφηκαν οκτώ συνολικά κρούσματα ενώ πέντε ακόμη άτομα νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης στο Τμήμα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

https://www.parapolitika.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια