ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Και η προσφορά της αριστεράς στην Ελλάδα συνεχίζεται...

Πέρα από το αίμα που πλημμύρισε την Ελλάδα, το παιδομάζωμα και τις εξόριστες ψυχές, το οικονομικό κόστος του εμφυλίου ήταν συντριπτικό για τη μικρή, φτωχή χώρα μας που προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της. Η ύπαιθρος ερήμωσε, οι παραγωγές εκμηδενίστηκαν, πήγαμε δεκαετίες πίσω. Παρακαλώ διαβάστε μία σύνοψη της καταστροφής στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο...

Όλα αυτά διότι, (παρά τις αντίθετες επιταγές των ίδιων των σοβιετικών, καθώς η Ελλάδα εκχωρήθηκε από τον ίδιο το Στάλιν στη δύση μετά τη Γιάλτα) οι έλληνες κομμουνιστές οραματίζονταν, αφού ανατρέψουν τη νόμιμη κυβέρνηση με τα όπλα, να γίνουμε Αλβανία του Χότζα, Ρουμανία του Τσουσέσκου.
Περίπου 70 χρόνια μετά, κάτι άχρηστα, απαίδευτα σοκολατόπαιδα μεγαλωμένα στα πούπουλα και σπουδαγμένα στη δύση, έβλεπαν παρόμοια οράματα.
Ήρθαν με "όρκους του βουνού" και τραγουδώντας μπέλα τσάο να μας φεσώσουν επιπλέον με καμιά 100αρια δις, εκχώρησαν την εθνική περιουσία για 99 χρόνια και έφτασαν τη χώρα στο παρά πέντε, με εμάς τους υπόλοιπους να ετοιμάζουμε βαλίτσες και ξηρά τροφή αυτή τη φορά. Παραλίγο να γίνουμε οικονομικοί μετανάστες 3ης γενιάς.

Idiotες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια