ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οδύσσεια, περιπλάνηση και ταλαιπωρία ψηφοφόρων σε διάφορους ύποπτους πολιτικούς σχηματισμούς.

Τα τελευταία αρκετά χρόνια, τα χρόνια των μνημονίων , αρκετοί από μας είχαμε περιπλανηθεί και ταλαιπωρηθεί από διάφορους και σε διάφορους πολιτικούς σχηματισμούς που στην ουσία και σε τελική ανάλυση και αποτέλεσμα, έκαναν μεγάλη ζημιά στην χώρα μας. Είτε αριστεροί, είτε δεξιοί την ίδια ζημιά έκαναν χρησιμοποιώντας μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον πατριδοκάπηλο λόγο και ότι θα μας απελευθερώσουν από τον ζυγό των μνημονίων κλπ

Δυστυχώς κάποιους από αυτούς τους χαρακτήριζε η γραφικότητα μέχρι γελοιότητας και οι οποίοι κατόρθωσαν να επανεκλεγούν για να μπορέσουν να συνπροδώσουν την πατρίδα μας.
Μερικοί από αυτούς ήταν πιο… προχωρημένοι με τις πολιτικές τους προτάσεις, όπως είναι η έξοδος εδώ και τώρα από το ΕΥΡΩ και την ΕΕ! Συγκεκριμένα ένας κομματικός αρχηγός- αρχηγός εξωκοινοβουλευτικού κόμματος, από την αρχή της εμφάνισης του, το έπαιζε προφήτης μελλούμενων, και έφερνε πάντα την καταστροφή, πέφτοντας πάντα έξω στις προβλέψεις- προφητείες όπως ήθελαν να πιστεύουν και κάποιοι θεούσοι ακόλουθοί του.

Ας σκεφτούμε όλοι, πως θα είμασταν σε αυτές τις συγκυρίες με την τουρκία, αν γινόταν αυτά που ο πολιτικός ψευδοπροφήτης προτείνει.
Κάποιοι από αυτούς χαρακτήριζαν τον Ελληνικό λαό ως ηλίθιο που δεν ψηφίζουν αυτό το κόμμα, ή τέτοια κόμματα. Ευτυχώς που ο ελληνικός λαός δεν είναι τόσο ηλίθιος να τους ψηφίζει και για αυτό τα ποσοστά τους παραμένουν αρκετά κάτω του 1% και σε κάποια άλλα κομματίδια γύρω στο 1%, και κει θα μείνουν γιατί ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, όπως ισχυρίζονται τα οπαδάκια τέτοιων πολιτικών σχηματισμών.

Βέβαια θα πεις κανείς: Καλά, αλλά ψηφίζει άλλους επικίνδυνους και τους βάζει στην βουλή.
Ναι δυστυχώς έτσι είναι, αλλά αυτά τα ποσοστά είναι μικρά, και στην χειρότερη περίπτωση θα μείνουν εκεί, στην καλύτερη θα μείνουν εκτός βουλής και αυτά. Κάτι τέτοιο είναι πολύ συνηθισμένο στην πολιτική ιστορία μας.

Όλα τα χρόνια των μνημονίων κυρίως, πολλοί από μας, γίναμε πιο υποψιασμένοι για να μπορούμε πλέον να αντιλαμβανόμαστε τους επικίνδυνους τσαρλατάνους της πολιτικής.
Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι οι εξυπνότεροι και οι πιο υποψιασμένοι πολίτες, για να μπορούμε να διακρίνουμε τους επικίνδυνους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια