ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ανεύθυνοι ξερόλες, αυτή η μάστιγα...

Ένα από τα δεινά που ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία είναι και η ανευθυνότης. Κυρίως εκείνων που κριτικάρουν τα πάντα χωρίς να έχουν ποτέ δική τους άποψη για τίποτα. Η κριτική τους μπορεί να αφορά ευρύ φάσμα τομέων της δημόσιας ζωής αλλά ποτέ δεν θα τους ακούσεις να λένε τι θα έκαναν αν, ο μη γένοιτο, είχαν την ευθύνη να πάρουν αυτοί αποφάσεις για τα θέματα που κριτικάρουν.

Βέβαια οι νουνεχείς άνθρωποι τέτοιους τύπους τους γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αλλά το πράγμα αρχίζει και γίνεται επικίνδυνο όταν πρόκειται να αντιμετωπισθούν σοβαρές κρίσεις όπως αυτή του κορωνοϊού. Επικίνδυνο σε σημείο που να διακυβεύεται η ζωή και η υγεία χιλιάδων πολιτών από τις ανεξέλεγκτες ανοησίες που διασπείρουν αυτοί οι τύποι εντελώς ανεύθυνα.
• Γιατί να απαγορευθούν τα πανηγύρια,
• Γιατί να κλείνουν τα μπαρ από τις 12,
• Γιατί να είναι υποχρεωτική η μάσκα στις εκκλησίες & τα σχολεία,
• Πώς θα αντιμετωπιστεί το …ψυχολογικό πρόβλημα των παιδιών,
• Μας καταπατούν την ελευθερία μας και την ατομικότητά μας,
• Τα εμβόλια θα έχουν μικροτσίπ του Bill Gates
και ένα σωρό άλλες ανοησίες ακούς από αυτό το μίγμα των αδαών, αμόρφωτων και αγράμματων ανθρώπων οι οποίες αναπαράγονται μέσω των κοινωνικών δικτύων και σπέρνουν την αμφιβολία και τον πανικό στην κοινωνία. Διότι ο απλός άνθρωπος θα ακούει μεν αυτά που του προτείνουν άνθρωποι που «έλιωσε ο πισινός τους» στη μελέτη, τα εργαστήρια και τα πειράματα για τους τρόπους αντιμετώπισης αυτής της φονικής πανδημίας αλλά από την άλλη θα ακούει και τον κάθε κυρ Μήτσο να παίζει κομπολόι στον καφενέ και να λέει «όλα είναι τρίχες». Όπως το ίδιο συμβαίνει και στο διαδίκτυο. Λογικό είναι λοιπόν να προκαλείται σύγχυση στον κάθε μέτριας μορφώσεως συμπολίτη μας.
Δυστυχώς οι αμόρφωτοι «εξυπνάκηδες» ενδημούν πολλοί στην κοινωνία μας.
Το θέμα είναι να μην αφεθούν να της κάνουν κακό εκόντες ή άκοντες.

https://www.facebook.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια