ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δηαβάσται κε δηαδόσται αφτώ τω μίνειμα...Ο Μπιλ Γκέϊτς πονήρεψε περισσότερο

Δηαβάσται κε δηαδόσται αφτώ τω μίνειμα:

Την δεκαετία του 70 ο έφηβος μαθητής σχολείου τότε Μπιλ Γκέιτς, οι μασόνοι, οι Ελοχίμ και οι Νεφελίμ μας επέβαλαν τις ζώνες ασφαλείας, στερώντας μας το συνταγματικό δικαίωμα της ελευθερίας!!!

Οι λογικοί άνθρωποι τότε είχαμε αντιδράσει σε αυτό το φασιστικό μέτρο!!! Οι ίδιοι που σήμερα δε θέλουμε τις μάσκες!!! Εσείς "νοικοκυραίοι" και τότε και τώρα στον καναπέ κάθεστε....
Όμως δεν τα καταφέραμε και οι ζώνες ασφαλείας τελικά επιβλήθηκαν!!!

Έκτοτε εκατομμύρια άνθρωποι μετά από σύγκρουση πχ με 80χλμ/ώρα, πέθαναν επειδή η ζώνες τους κράτησαν μέσα στο αυτοκίνητο μετά τη φωτιά ή το νερό, ενώ αν δεν την φορούσαν καθόλου, σήμερα ακόμα ακόμα μικρά παιδιά ξέρουν ότι σε μικροσύγκρουση των 80χλμ/ώρα αν σκάσεις με το κεφάλι στο ταμπλό και το μπαρπρίζ δεν παθαίνεις τίποτα, κρατάς τις αισθήσεις σου κανονικά, ανάβεις τσιγάρο για να σου φύγει το άγχος και μετά ανοίγεις την πόρτα και τρέχεις με όσα πόδια ή χέρια σου έχουν απομείνει σαν τον Σπύρο Λούη μακριά από το φλεγόμενο αυτοκίνητο ή ακόμα και κολυμπάς μακροβούτη σαν τον 007, αν το αυτοκίνητο βυθίζεται!!!

Με λίγα λόγια ο νεαρός τότε Μπιλ Γκέιτς μας είχε κοροϊδέψει, μάλλον γιατί ο πατέρας του είχε στήσει βιοτεχνία με άχρηστες ζώνες ασφαλείας, με σκοπό να τις πουλήσει σε όλα τα αυτοκίνητα του πλανήτη... και τα κατάφερε το ΚΆΘΑΡΜΑ, και με αυτά τα λεφτά έστησε τη Microsoft!!!

Καμία στατιστική δεν δείχνουν οι φυλλάδες και τα κανάλια για τους νεκρούς από τη ζώνη ασφαλείας!!! Το ότι κάτι λίγοι σώθηκαν μέχρι σήμερα είναι αμελητέα ποσότητα και θα το αναλύσω άλλη φορά ως μικρή ενότητα στο νέο βιβλίο μου που θα εκδώσω για την γη που τελικά ΝΑΙ, ΕΊΝΑΙ επίπεδη και που επίσης περίτρανα θα σας αποδείξω ότι και ο γάιδαρος τελικά ΝΑΙ, ΠΕΤΆΕΙ!!!

Μη μασάτε λοιπόν τώρα για τις μάσκες, είναι το ίδιο κόλπο με τις ζώνες ασφαλείας, απλά ο Μπιλ Γκέιτς είναι τώρα 40 χρόνια μεγαλύτερος και ως εμπειρότερος το περνάει ευκολότερα στις μάζες!!!
Τι; Όχι;

Georgios Maroudis

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια