ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Έχει ξεφύγει εντελώς ο τούρκος


Ευθεία πρόκληση για την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και την Ε.Ε.

“Εάν (η Ελλάδα) θέλει να πληρώσει ένα τίμημα, αφήστε τους να έρθουν και να μας αντιμετωπίσουν. Εάν δεν έχουν το θάρρος για αυτό, θα πρέπει να ξεφεύγουν από το δρόμο μας”.

Κλιμακώνοντας την πολεμική του ρητορική, ο ανεκδιήγητος Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προχώρησε ένα βήμα περισσότερο δείχνοντας τις διαθέσεις του αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρόκειται για την πιο προχωρημένη απειλή του Ερντογάν στην πρόσφατη ιστορία.

Μιλώντας στο Μπιτλή, για την 949η επέτειο της Μάχης του Μαλατζγκρίτ, εξαπέλυσε μεταξύ
άλλων ευθείες απειλές προς την Ελλάδα, λέγοντας πως “δεν παίρνει μαθήματα από το παρελθόν” και αναφερόμενος στην ανατολική Μεσόγειο, είπε: “Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο στρατιωτικά”, απείλησε αδιάντροπα.

Έκανε λόγο για «ψευτόμαγκες στο Αιγαίο» και τόνισε ότι “η Τουρκία στην ανατ. Μεσόγειο, στο Αιγαίο και τη Μαύρη Θάλασσα θα πάρει αυτό που δικαιούται».

«Δεν θα υποχωρήσουμε. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα σε πολιτικό, κλπ. επίπεδο», διεμήνυσε.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε πως “η κληρονομιά του Βυζαντίου πέρασε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία με τον Σουλτάνο Μωάμεθ τον Πορθητή. Όσοι δεν αξίζουν να λέγονται καν κληρονόμοι του Βυζαντίου, παίρνοντας πίσω τους τους Ευρωπαίους, είναι σημάδι ότι επιδιώκουν την αδικία, την παρανομία και την πειρατεία και δεν μπορούν να πάρουν μαθήματα από την ιστορία.

“Η Τουρκία θα πάρει ό, τι της ανήκει στη Μεσόγειο, καθώς και στο Αιγαίο και τον Εύξεινο Πόντο”, είπε απειλητικά ο Πρόεδρος Ερντογάν.

Παρακολουθήστε τα όσα είπε ο απαράδεκτος Ερντογάν:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια