ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τι και ποιοι είναι αυτοί;

Ευθέως, χωρίς φόβο και πάθος θα πω ότι:

Όσοι βλέπουν το θέμα, το Πρόβλημα με τον covid-19 σαν ευκαιρία να βγάλουν τα αντιΚουλικά τους αισθήματα και σαν πολιτικό θέμα, όχι σαν μέγα παγκόσμιο πρόβλημα πανδημίας-υγείας-ζωής, τότε αυτοί είναι Βλάκες-Καραβλάκες.

Συνήθως βλέπω άτομα που ανήκουν ή περιτριγυρίζουν αποτυχημένους σχηματισμούς, ή και πολιτικούς σχηματισμούς με πολύ θρησκευτισμό, υπεραπατριωτισμό και ταυτόχρονα υπερευαισθησία σε δήθεν δημοκρατικά δικαιώματα. Π.χ. όπως είναι το δικαίωμα της έκφρασης. Το οποίο δικαίωμα της έκφρασης είναι πραγματικό δικαίωμα στην έκφραση, αλλά αυτό δεν το περιορίζει η χρήση μάσκας, όπως έφτασαν μερικοί ακόμα και κάτι τέτοιο να ισχυρίζονται!
Και ούτε με δήθεν κάλυμμα το δικαίωμα της έκφρασης, έχεις δικαίωμα να διακινδυνεύεις την υγεία ακόμα και την ζωή πολλών της κοινωνίας.
Είναι επιστημονικό θέμα και όχι πολιτικό θέμα όπως είναι το, αν πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν οι ΔΕΚΟ.-
Ένα θέμα επιστημονικό, που χρειάζεται την πολιτική επέμβαση-βοήθεια και απόφαση για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, για την προστασία του υπέρατατου αγαθού της κοινωνίας που είναι η υγεία και η ζωή.

Ένα καθαρά θέμα επιστήμης θέλουν να το στριμώξουν σαν πολιτικό θέμα και μόνο, παρασέρνοντας πολύ κόσμο στο να διακινδυνεύσει ακόμα και την ζωή του.

Αυτά τα άτομα, υποψιάζομαι ότι μιας και δεν έχουν άλλον σοβαρό λόγο να αντιπολιτευθούν, χρησιμοποιούν αυτό το εξαιρετικά μεγάλο και επιστημονικό πρόβλημα, χρησιμοποιώντας εκτός από διάφορους εξυπνακισμούς και σοφιστείες, χρησιμοποιούν και μεγάλα ψέματα από ψευδοεπιστήμονες π.χ. το ότι δεν υπάρχει ο ιός κλπ.

Είναι ξεκάθαρα επικίνδυνοι, και καλώς θα κάνει η πολιτεία για όσο ο ιός δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, να προστατέψει την κοινωνία από αυτά τα αντικοινωνικά άτομα.
Πονηρά πάνε να περάσουν τα, όπως είναι αυτονόητο, προσωρινά μέτρα, σαν μέτρα περιορισμού δικαιωμάτων μας και διάφορα τέτοια. Κάτι που αν ισχύει σε έναν βαθμό, είναι ΜΟΝΟ μέχρι να μπορέσει  η επιστήμη και η ανθρωπότητα να περιορίσει δραστικά τον ιό και να προστατέψει κυρίως τις ευπαθείς ομάδες των συνανθρώπων μας, αν αυτό λέει κάτι στα κατά τα άλλα, ευαισθητούλια επί των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Πάντως όλα αυτά τα μαργαριτάρια, να ξέρουν ότι όπως απέτυχαν στο παρελθόν σε καθαρά πολιτικά θέματα, έτσι θα αποτύχουν και σε αυτό το πολύ διαφορετικό θέμα.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια