ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αν δείτε να φοράει τέτοια μάσκα, μακριά του 50 μέτρα 😂

«Η πάνινη μάσκα είναι καλύτερο από το γυμνό στόμα, η χειρουργική μάσκα είναι καλύτερη από την πάνινη…» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΠΙΣ τονίζοντας πως αυτή τη μάσκα πρέπει να τη φοράνε μόνο οι γιατροί και οι νοσηλευτές που ασχολούνται με ασθενείς με κορωνοϊό, μόνο στις ειδικές μονάδες για τον covid-19 καθώς αυτές «ψεκάζουν» τον ιό στους γύρω τους.

Τόνισε την απαραίτητη χρήση της μάσκας λέγοντας πως αν συναντηθούν δύο άνθρωποι, χωρίς μάσκα που ο ένας νοσεί και ανταλλάξουν σταγονίδια, η πιθανότητα να κολλήσει ο ένας τον άλλον, είναι 95%. Αν φορούν και οι δυο μάσκες η πιθανότητα είναι μόλις στο 1,5%…Ιδιαίτερα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στα ταξί, η χρήση της σωστής μάσκας είναι επιβεβλημένη.

Στο αυτοκίνητο η χρήση της μάσκας δεν είναι απαραίτητη, εφόσον κινούμαστε μόνοι μας, ή μεταφέρουμε άνθρωπο που μένει μαζί μας, ενώ και η χρήση του κλιματιστικού δεν αντενδείκνυται, αφού το σύστημα παίρνει αέρα από τον εξωτερικό αέρα…Ενόψη και της έναρξης της σχολικής περιόδου με την χρήση της μάσκας να είναι υποχρεωτική, η Κυβέρνηση έχει ξεκινήσει τη σχετική ενημέρωση:

🔹 Η μάσκα πρέπει να καλύπτει το στόμα και τη μύτη.
🔹 Δεν αγγίζουμε το μπροστινό μέρος της μάσκας.
🔹 Πλένουμε τα χέρια μας πριν βάλουμε και αφού βγάλουμε τη μάσκα.
😷 Για να μείνουμε ασφαλείς, κάνουμε πάντα σωστή χρήση της μάσκας!
https://www.newsauto.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια