ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δρ Ιωαννης Μπουγας Βιβλιο Το "παιδομάζωμα" του 1948-'49 και τα "κάτεργα" της Φρειδερίκης

Ο Δρ Ιωαννης Μπουγας μιλαει Στον Ραδιοφωνικο Σταθμο CFMB - Radio Montréal 1280 AM και παρουσιαζει το νεο του εργο με τιτλο Το "παιδομάζωμα" του 1948-'49 και τα "κάτεργα" της Φρειδερίκης εκδοσεις πελασγος που εχει θεμα του το παιδομαζωμα που εκαναν οι κομουνιστες την περιοδο του συμμοριτοπολεμου και την τυχη αυτων των παιδιων !!

Ο Δρ Ιωαννης Μπουγας Γεννήθηκε στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, όπου τελείωσε το Γυμνάσιο. Υπηρέτησε τη θητεία του ως έφεδρος αξιωματικός. Έλαβε πτυχίο Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στον Καναδά, στα πανεπιστήμια Concordia (Μόντρεαλ, Κεμπέκ) και Queen's (Κίνγκστον. Οντάριο), στον τομέα της Στατιστικής και ειδίκευση στις μεθόδους μέτρησης και βελτίωσης της Ποιότητας και της Παραγωγικότητας.

Είναι λέκτορας Στατιστικής στο πανεπιστήμιο Concordia του Μόντρεαλ, και στο παρελθόν έχει διδάξει και στα πανεπιστήμια McGill του Μόντρεαλ και Queen’s του Κίνγκστον στον Καναδά.

Εργάσθηκε στην Εταιρία Bell Canada, ασχολείται με τη μελέτη της Ιστορίας και την ανάλυση της τρεχούσης επικαιρότητας. Αρθρογραφεί συχνά σε εφημερίδες και περιοδικά της Ελλάδος και του εξωτερικού, και ομιλεί στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Ειναι Συγγραφεας πολλων ιστορικων βιβλιων οπως Η Φωνή της Ειρήνης από τις Εκδόσεις Ερωδιός "Ματωμένες Μνήμες 1940-45", απο τις Εκδοσεις Πελασγος επισης το Διτομο Εργο Αθωων Αιμα! {Ελευθερος Μωριας} απο τις Εκδοσεις Πελασγος
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια