ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γελάει το Twitter με τη Δούρου – Την έπιασαν αδιάβαστοι οι χρήστες


Γκάφα ολικής από την πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου η οποία εκτέθηκε από τους χρήστες του Twitter στην προσπάθειά της να επιτεθεί στην κυβέρνηση με ανάρτησή της στο Twitter.
Η κ. Δούρου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής στην οποία θα αποφασιστεί η παραπομπή ή όχι του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και στην οποία έχει κυκλώσει τα έδρανα όπου κανονικά κάθετεται πρωθυπουργός και τα στελέχη της κυβέρνησης.Θέλοντας να καυτηριάσει το γεγονός πως τα συγκεκριμένα έδρανα ήταν άδεια κατά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, το σκωπτικό σχόλιο που επέλεξε να συνοδεύσει την εικόνα ήταν το το εξής: “Έλλειψη κοινοβουλευτικού πολιτισμού επιδεικνύει το γεγονός ότι στον τέως ΠΘ Τσίπρα που έθεσε το καίριο σήμερα θέμα της εθνικής ενότητας που καταπατά προκλητικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απαντά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Ι. Μπουγας. Ψύλλοι στα άχυρα προφανώς για τη ΝΔ”.

Θα έλεγε κανείς ότι η Ρένα Δούρου πέτυχε διάνα με αυτή την ευρηματική της ανακάλυψη. Μόνο που κατάφερε το εντελώς αντίθετο, αφού τα εγκωμιαστικά σχόλια που θα περίμενε γύρισαν κατά της, καθώς υπέπεσε σε μια γκάφα ολικής.

Ένα σφάλμα το οποίο πρώτοι εντόπισαν οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι έπευσαν να της επισημάνουν το λάθος της: “Κατά την ενάσκηση της δικαστικής εξουσίας της Βουλής, η κυβέρνηση οφείλει να απέχει” τονίζεται στο πιο χαρακτηριστικό από τα πολλά απαντητικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, υπενθυμίζοντας παράλληλα στην κ. Δούρου υπήρξε βουλευτής, οπότε είναι μια πληροφορία που θα έπρεπε να την γνωρίζει.Σε άλλα σχόλια, αναφέρεται πως “είναι ανεπίτρεπτο να μην γνωρίζει τα στοιχειώδη” για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ενώ σε άλλα εξίσου ειρωνικά σχόλια, τονίζεται ότι μάλλον για την ίδια κοινοβουλευτικός πολιτισμός είναι οι ανεπίτρεπτες εκφράσεις που εκστόμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Μάρκου.

Αποτυχημένη λοιπόν η προσπάθεια της Ρένας Δούρου που “έριξε άδεια για να πιάσει γεμάτα” εναντίον της κυβέρνησης, θέλοντας προφανώς να “φέρει τούμπα” την κακή εικόνα που έχει σχηματιστεί σήμερα στα Social Media για τον ΣΥΡΙΖΑ από την ένταση που δημιουργήθηκε από βουλευτή του κόμματος στη Βουλή.

πηγή: thetoc.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια