ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Ραλλία Χρηστίδου: Αθωώνει εκείνους που στη Marfin δολοφόνησαν εν ψυχρώ τρεις ανθρώπους

Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλίας Χρηστίδου για τη Marfin – Τι δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Έλενα Σώκου

«Προκλητική» και «απαράδεκτη» χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Έλενα Σώκου την τοποθέτηση της Ραλλίας Χρηστίδου στη Βουλή ότι «οι τραπεζίτες φίλοι της ΝΔ ευθύνονται για τους νεκρούς»!

Η κυρία Σώκου σημειώνει ότι με την τοποθέτησή της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «αθωώνει εκείνους που στη Marfin δολοφόνησαν εν ψυχρώ τρεις νέους ανθρώπους».

Μάλιστα υπενθυμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύτηκε να μιλήσει για δολοφονία και ο κ. Τσίπρας «προτίμησε να μη μετέχει στην εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων και να πάει μόνος του άλλη ώρα».

«Η κυρία Χρηστίδου με την στάση της δείχνει πόσο δύσκολο είναι για κάποιους να διαχωρίσουν τη θέση τους από δράση και συμπεριφορές που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία» καταλήγει η ΝΔ.

Αναλυτικά, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Έλενα Σώκου δήλωσε:

Η δήλωση της κυρίας Χρηστίδου, αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη. Με την απαράδεκτη τοποθέτησή της αθωώνει εκείνους που στη Marfin δολοφόνησαν εν ψυχρώ τρεις νέους ανθρώπους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύθηκε πολύ να μιλήσει για τη δολοφονία και ο κ.Τσίπρας προτίμησε να μη μετέχει στην εκδήλωση στη μνήμη των θυμάτων και να πάει μόνος του άλλη ώρα. Η κυρία Χρηστίδου με την στάση της δείχνει πόσο δύσκολο είναι για κάποιους να διαχωρίσουν τη θέση τους από δράση και συμπεριφορές που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια