ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ποιος περίμενε την επιτυχία της ομογένειας για τα F-35 της Τουρκίας; Ώρα S-400…


Μερικοί άνθρωποι αρνούνται να ξεχάσουν το διπλό έγκλημα του χουντικού πραξικοπήματος και της άνανδρης τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου. Και συνεχίζουν να αγωνίζονται έστω και αν στη Λευκωσία ειδικά, αλλά και στην Αθήνα, τους χαρακτηρίζουν «γραφικούς».

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
ΠΗΓΗ: Hellas Journal
Οι ομογενείς μας στην Αμερική δείχνουν πάντα τον «ορθό δρόμο»: ότι η κατοχή και η παράδοση της Κύπρου στην Τουρκία, μέσω βρώμικων σχεδίων των Ηνωμένων Εθνών και της Βρετανίας, δεν γίνονται αποδεκτές.

Πραγματοποιήθηκε ανήμερα της 20ης Ιουλίου μία μεγάλη εκδήλωση της Ομογένειας, για την μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, στην οποία έλαβαν μέρος η πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής Νάνσι Πελόσι, ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ και άλλοι Αμερικανοί πολιτικοί, και παράγοντες που επηρεάζουν τις εξελίξεις.

Οι ομογενείς μας δεν επιτρέπουν να ξεχαστεί η τραγωδία του μαρτυρικού νησιού. Και παλεύουν για τα συμφέροντα της Ελλάδας και της Κύπρου ξοδεύοντας πολλά προσωπικά τους χρήματα.

Την ίδια στιγμή οι ακτιβιστές της Ομογένειας, και μετά το οριστικό τέλος της τουρκικής συμμετοχής στο πρόγραμμα των F-35, κάνουν ακόμα μία μεγάλη προσπάθεια με στόχο το πυραυλικό σύστημα S-400, που αγόρασε η Τουρκία από τη Ρωσία.

Ποιος φανταζόταν, όταν το 2018 ξεκίνησε η προσπάθεια για να σταματήσει η πώληση των F-35 στην κατοχική δύναμη, θα είχε τέτοια επιτυχία. Και όμως… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια