ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Συρία: Περικυκλώθηκαν χιλιάδες τζιχαντιστές της Τουρκίας


Ρωσικά και συριακά στρατεύματα περικύκλωσαν χιλιάδες μαχητές, η Τουρκία δεν μπορεί να παρέμβει

Στο έδαφος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, ξεκίνησε μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση εναντίον παράνομων ένοπλων ομάδων, όπως έμαθε το BulgarianMilitary.com επικαλούμενο το πρακτορείο ειδήσεων SentrySyria.

Οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις, με την ενεργή υποστήριξη των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων, ξεκίνησαν μια μεγάλης κλίμακας επίθεση εναντίον των θέσεων των ριζοσπαστικών ομάδων στα βορειοδυτικά αυτής της αραβικής χώρας.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του «SentrySyria», η περιοχή στην οποία ο στρατός του Άσαντ πραγματοποιεί σάρωση είναι περίπου 1,5 χιλιάδες χιλιόμετρα. Προς το παρόν, ελήφθησαν πληροφορίες ότι περίπου 3 χιλιάδες μαχητές, που είναι υπέρ των Τούρκων, έχουν περικυκλωθεί.

Ενώ τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη επιτίθενται σε θέσεις μαχητών από τον αέρα, οι κυβερνητικές δυνάμεις επιτίθενται με πυροβολικό.

Η επιθετική επιχείρηση στη Συρία αναπτύχθηκε αφού ο ρωσικός στρατός εκκαθάρισε με επιτυχία τον αυτοκινητόδρομο M-4 προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Τουρκία, όπως σημειώνεται από τα μέσα ενημέρωσης, δεν μπορεί να παρέμβει και να παρέχει υποστήριξη στους μαχητές της κατά τη διάρκεια μίας μεγάλης κλίμακας επίθεσης.

Ο λόγος είναι ότι, σύμφωνα με προηγούμενες συμφωνίες, το έδαφος των επαρχιών στο Χαλέπι, στην Ιντλίμπ και στην Χαμά, νότια του αυτοκινητόδρομου M-4, βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών στρατευμάτων.

Τουρκικά Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια