ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Χατζηνικολάου: Πήραν λεφτά ραδιοσταθμοί που δεν τους έχει ακούσει ούτε η μαμά τού ιδιοκτήτη τους


Επίθεση διμέτωπη (αλλά όχι το ίδιο δυνατή και προς τα δύο μέτωπα) εξαπέλυσε από ραδιοφώνου ο Νίκος Χατζηνικολάου. Στο κέντρο του στόχου του, επί δυο ημέρες, ήταν ο Νίκος Παππάς, ειδικά, και ο Σύριζα, γενικότερα, αλλά καταφέρθηκε και κατά της άλλης πλευράς για το διαφημιστικά κονδύλια του Μένουμε Σπίτι. Για τον Παππά έσταξε δηλητήριο και πολλή ειρωνεία σχετικά με την υπόθεση Καλογρίτσα: «Είμαι έτοιμος να βγάλω Amber Alert για τον κύριο Νίκο Παππά, ο οποίος δεν άφηνε να στάξει η ουρά του γαϊδάρου μέχρι τώρα στα σόσιαλ μίντια, και είναι εξαφανισμένος. Μήπως πρέπει να τον αναζητήσει η Νικολούλη;», είπε στην εκπομπή του, στον Real fm. Και σύνδεσε τους δύο στόχους του, αναφέροντας ότι «όπως από την άλλη μεριά αναζητείται ο κ. Παππάς για να δώσει απαντήσεις, από αυτή τη μεριά αναζητείται η απάντηση για τα κριτήρια. Ποια ήταν τα κριτήρια με βάση τα οποία διανεμήθηκαν τα χρήματα στα Μέσα ενημέρωσης;»

«Η λίστα που είδα χθες δεν έχει καμία λογική», είπε και οι συγκρίσεις για το πού δόθηκαν τα πολλά και πού τα λίγα, κινήθηκαν με γνώμονα, κυρίως, τα δικά του Μέσα. Ανέφερε σχετικά: «Δεν γίνεται το bovary.gr να παίρνει τέσσερις φορές τα χρήματα που πήρε το enikos.gr, που είναι ένα μεγάλο σάιτ, αναγνωρίσιμο από τους πολίτες και με πολύ υψηλή επισκεψιμότητα. Δεν γίνεται να παίρνουν δεκάρικα και δεκαπεντάρικα ραδιοσταθμοί που δεν τους έχει ακούσει ούτε η μαμά του ιδιοκτήτη τους και ο Real fm στη Θεσσαλονίκη να μην παίρνει ούτε ένα ευρώ, μηδέν, μα μηδέν! Κανένα κοινό δεν μπορούσε να προσεγγίσει, με βάση τη διαφημιστική εταιρεία –που άκουσα τον κ. Ρωμανό να λέει, ότι επέλεξε το πού θα πάνε τα χρήματα με βάση τις επικοινωνιακές ανάγκες–, κανένα κοινό δεν προσεγγίζει ο Real fm στη Θεσσαλονίκη, ένα ραδιόφωνο που έχει 7-8% ακροαματικότητα, δεν προσεγγίζει κανέναν; Ένα ραδιόφωνο ιστορικό, που υπήρξε και πρώτο για μεγάλο διάστημα στη συμπρωτεύουσα, δεν το ακούει κανείς; Είναι άχρηστο στην καμπάνια Μένουμε στο Σπίτι;»

«Να υπάρξει μια σοβαρή απάντηση»

Ο Ν. Χατζηνικολάου επανέλαβε ότι του είναι αδύνατο να αντιληφθεί τα κριτήρια με τα οποία έγινε η διανομή των διαφημιστικών κονδυλίων. «Και φαίνεται ότι δεν είμαι μόνο εγώ, διότι υπήρξαν ανακοινώσεις και από τις Ενώσεις των δημοσιογράφων, όχι των ιδιοκτητών. Γιατί μικρή σημασία έχει να βγει η Ένωση Ιδιοκτητών, μοιάζει σαν παραπονάκι, γιατί δεν πήραμε εμείς και πήρε ο άλλος. Όλες οι δημογραφικές Ενώσεις της χώρας διατύπωσαν ερωτήματα και δεν πήραν απαντήσεις για τα κριτήρια με τα οποία έγινε η επιλογή. Και νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει υπάρξει μια σοβαρή απάντηση από την πλευρά της κυβέρνησης για να καταλάβουμε με ποια λογική έγινε αυτή η κατανομή».

Και για να μη ξεχαστεί και ο στόχος προς την άλλη πλευρά, έριξε την μπηχτή του: «Βεβαίως είναι θετικό ότι υπήρξαν χιλιάδες Μέσα που επιδοτήθηκαν με ποσά από τη διαφήμιση, πολύ καλύτερο από καμπάνιες για τους λίγους και εκλεκτούς τα προηγούμενα χρόνια, όπως για παράδειγμα η καμπάνια για τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά επαναλαμβάνω τα κριτήρια με τα οποία έγινε η διανομή δεν είναι αναγνωρίσιμα από εμάς, τους ανθρώπους του χώρου, φανταστείτε από τους πολίτες».
πηγή: harddog-sport.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια