ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καμμένος «έδωσε»… Καμμένο

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αποκαλύψεις είχε υποσχεθεί ο Πάνος Καμμένος αλλά… περιορίστηκε σε δηλώσεις χωρίς κάτι συγκλονιστικό. Υπερασπίσθηκε τον Τσίπρα, ζήτησε εξηγήσεις από τον Παπαγγελόπουλο αλλά στοιχεία για κάτι δεν έδωσε.

Όσον αφορά τις αποκαλύψεις… αυτή περιορίστηκε στον Δημήτρη Καμμένο! Σε ερώτηση για πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ που εμφανίζεται σε υποκλοπές της ΕΥΠ να συζητά με ανθρώπους που
φέρονται να εμπλέκονται σε κυκλώματα προστασίας ώστε να πάρουν τον διαγωνισμό του κυλικείου της Βουλής, ο κ. Καμμένος είπε: «Επιβεβαιώνω ότι υπήρχε αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με εμπλοκή του Δημήτρη Καμμένου για εμπλοκή του στη Βουλή και για μία υπόθεση στο Ιράν. Να προχωρήσει η διερεύνηση, είχα πει. Εξάλλου ο κ. Δημήτρης Καμμένος κινούταν αυτόνομα».

Το ενδιαφέρον με αυτή την υπόθεση είναι ότι για την δράση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, ενημερώθηκαν και ο τότε Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Βουλής, αλλά η πληροφορία διέρρευσε… και το κύκλωμα σταμάτησε να μιλάει στα κινητά.

Για τα όσα του χρεώνουν τα Παραπολιτικά ο Πάνος Καμμένος, ανέφερε ότι «στην απάντηση της η Εισαγγελία Διαφθοράς, απορρίπτει το αίτημα για χορήγηση των δικογραφιών, καθώς οι αιτούντες δεν έχουν κληθεί για παροχή εγγράφων για οποιοδήποτε αδίκημα. Οι απαντήσεις είναι ότι ποτέ δεν υπήρχε καν έρευνα που να αφορά το πρόσωπό μου ή τη συζυγό μου για τις δύο αυτές υποθέσεις».

https://tomanifesto.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια