ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Οι αντιγκράφιτι ζαρντινιέρες του Μεγάλου Περιπάτου...

Βιάστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης να «χαρεί» για τους βανδαλισμούς στον αστικό εξοπλισμό του Μεγάλου Περιπάτου.

Αμέσως μετά τις φθορές που προκάλεσαν στις ζαρντινιέρες μπαχαλάκηδες γράφοντας συνθήματα, ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε για άλλη μια φορά μέσω facebook με το γνωστό αψύ του ύφος στον δήμαρχο Αθηναίων γράφοντας: «Κωστα Μπακογιάννη!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΓΚΡΑΦΙΤΙ!!!(και τις πλήρωσες 500 ευρώ ενώ δεν έκαναν πάνω από 50)».

Ωστόσο για κακή του τύχη οι περιβόητες ζαρντινιέρες είναι όντως καλυμμένες με αντιγκράφιτι υλικό και το βίντεο που ανήρτησε ο Κώστας Μπακογιάννης με τα συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν τα συνθήματα από το εξοπλισμό του Μεγάλου Περιπάτου, ήρθε για να «αποτελειώσει» τις αιτιάσεις του Παύλου Πολάκη.

Η ανάρτηση Πολάκη:
Και τα συνεργεία του δήμου να εξαφανίζουν τα γκράφιτι μία ώρα μετά:Μάλιστα προ oλίγων ημερών ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε ακόμη μια αποστομωτική απάντηση στα πυρά Πολάκη και των συν αυτώ, αναφορικά με το κόστος του Μεγάλου Περιπάτου:

«Ο κ. Πολάκης, με τον γνωστό μειλίχιο και ευγενικό τρόπο του, μας επιτίθεται για το κόστος του αστικού εξοπλισμού, του Μεγάλου Περιπάτου, λέγοντας ότι «τρώμε λεφτά»!! Για πολλοστή φορά, δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να αγνοήσει την πραγματικότητα και να αρνηθεί την αλήθεια. Μικρή λεπτομέρεια για τον κύριο Πολάκη, και τους συν αυτώ, ότι όταν ένας δήμος προμηθεύεται αστικό εξοπλισμό, δεν το κάνει μόνο για τη θητεία του δημάρχου αλλά για πολλά χρόνια. Μικρή λεπτομέρεια, ότι δεν νοείται να σπαταλάμε δημόσιο χρήμα επενδύοντας σε προμήθειες τις οποίες πετάμε μετά από λίγο ή πληρώνουμε πολύ περισσότερα για την συντήρησή τους.

Μικρή λεπτομέρεια ίσως και απογοητευτική, ότι μιλάμε για σύνθετες, μεταλλικές κατασκευές που ζυγίζουν μέχρι και έναν τόνο για να μη γίνονται πολεμοφόδια. Μικρή λεπτομέρεια, ότι έχουν σχεδιαστεί για να μη βανδαλίζονται αλλά και ότι καλύπτονται με αντιγκράφιτι υλικό. Μικρή λεπτομέρεια για τον κύριο Πολάκη, ότι έχουν εγγύηση από τον κατασκευαστή έως και 15 χρόνια. Μικρή λεπτομέρεια ότι όταν τελειώσει η πιλοτική περίοδος του Μεγάλου Περιπάτου και γίνουν μόνιμα τα έργα, θα ομορφύνουν τις 129 γειτονιές της Αθήνας. Μικρή λεπτομέρεια ότι όλα έγιναν με την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Τον κ. Πολάκη τον τυφλώνει η ανάγκη να κάνει αντιπερισπασμό για να αποπροσανατολίσει την συζήτηση από όσα έγιναν στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις. Ο δημόσιος χώρος δεν έχει όμως ούτε χρώμα ούτε ιδεολογια. Και η Αθήνα δεν προσφέρεται για φτηνή μικροπολιτική αντιπαράθεση. Έχει δρόμο μπροστά της και επιτέλους, τον έχει βρει».

https://e-ota.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια