ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το κάθε συρίζι, όπως θέλει τα γυρίζει

Να εξηγήσει τα... ανεξήγητα επιχείρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, αναφορικά με τις δηλώσεις του περί «επηρεασμού της Δικαιοσύνης».

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του έσπευσε να υποστηρίξει πως όσα ανέφερε αφορούσαν στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και τα όσα εκείνος είπε για την Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς.

«Σε πρόσφατες συνεντεύξεις μου μεταξύ άλλων διαπιστώσεων για τη “μη ποδοσφαιροποίηση” της πολιτικής, καυτηρίασα την αθέμιτη παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη – κορυφαίου υπουργού της
Κυβέρνησης της ΝΔ - στη Δικαιοσύνη, με προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς. Οι δηλώσεις του αυτές οδήγησαν και την ηγεσία του Αρείου Πάγου να απαιτήσει σεβασμό της Δικαιοσύνης» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σάκης Παπαδόπουλος ισχυρίζεται πως αναφερόταν στον Άδωνι Γεωργιάδη

Όπως λέει ο κ. Παπαδόπουλος, «προφανώς το «κάποιοι από εμάς» που ανέφερα αφορούσε εν γένει στους πολιτικούς, που είχα προαναφέρει στην προηγούμενη πρόταση και φωτογράφιζε τον κ. Γεωργιάδη, τον οποίον κατονόμασα και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Για αυτόν τον λόγο και τόνισα ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να εκπληρώσει το σημαντικό ρόλο της και οι υπουργοί να μην ενδίδουν στον πειρασμό να παρέμβουν. Αυτά προς άρση παρεξηγήσεων…» συμπλήρωσε ο Σάκης Παπαδόπουλος.

Τι έλεγε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην επίμαχη δήλωσή του

«Υπήρχε επηρεασμός από κάποιους από μας, που ήθελαν μια πιο γρήγορη πορεία της Δικαιοσύνης προς αυτά που νόμιζαν και είχαν και εδώ αυταπάτες, ότι θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν» έλεγε στις επίμαχες δηλώσεις του βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθετε: «Υπήρξε επιχείρηση επηρεασμού αλλά τα πρόσωπα της Δικαιοσύνης δεν πρέπει να υπακούουν σε εντολές πολιτικών. Ό, τι και να έλεγε ο Παπαγγελόπουλος δεν είχε καμία υποχρέωση ο δικαστικός που τον άκουγε να τον υπακούσει. Και αυτό ισχύει φυσικά και για όλους τους υπουργούς» συνέχιζε.

Προκαλεί ερωτηματικά ωστόσο η εξήγηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης (ρ/φ παραπολιτικά) τον ρώτησε συγκεκριμένα για πρόσωπα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ του ζήτησε να σχολιάσει αν τα φαινόμενα αυτά θα πρέπει να συζητηθούν και στο κόμμα. Με τον Σάκη Παπαδόπουλο να επιβεβαιώνει ότι αναφέρεται στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «τα συζητήσαμε αυτά στο κόμμα και κάναμε κριτική και στον Αλέξη Τσίπρα περί «αρμών της εξουσίας». Αλλωστε, οι «αυταπάτες» για τις οποίες έκανε λόγο ο βουλευτής, είναι μια λέξη που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην προσπάθειά του να εξηγήσει το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης το 2015...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια