ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο Τσίπρας, ο θαυμαστής του καθεστώτος της Βενεζουέλας καταγγέλλει όσα γίνονται στη Λατινική Αμερική

Τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τη δίωξη της Ελένης Τουλουπάκη, σχολιάζει με καυστικό τρόπο η Νέα Δημοκρατία.

Από την Κεφαλονιά όπου περιοδεύει ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στην Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη με τη λέξη «unacceptable», τονίζοντας ότι «αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στη Λατινική Αμερική».

Η Νέα Δημοκρατία σήλωσε το γάντι σχολιάζοντας για τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι: «Το είδαμε κι αυτό! Τον θαυμαστή του καθεστώτος της Βενεζουέλας, τον άνθρωπο που έλεγε "μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή", τον Αλ. Τσίπρα, να καταγγέλλει όσα γίνονται στη
Λατινική Αμερική και να μιλάει στο όνομα της Ευρώπης. Πραγματικά Unacceptable».

Επιπλέον η Πειραιώς αναφέρθηκε στην δίωξη της Εισαγγελέως Διαφθοράς, τονίζοντας πως στο πόρισμα που κατέθεσε η ΝΔ δεν υπήρχε ονομαστική αναφορά στην κα Τουλουπάκη. «Η Δικαιοσύνη ασχολήθηκε μαζί της. Οι "εποχές Ρασπούτιν" έχουν παρέλθει οριστικά», καταλήγει το κυβερνών κόμμα.Τσίπρας για δίωξη κατά Τουλουπάκη: Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στη Λατινική Αμερική

Περιοδεία στην Κεφαλονιά πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας και στην πρωινή του βόλτα στα σοκάκια του Αργοστολίου συνάντησε κατοίκους και καταστηματάρχες με τους οποίους συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην οικονομία, την εργασία και τον τουρισμό από την πανδημία και την έλλειψη ουσιαστικής στήριξης από την Πολιτεία.

Χαρακτηριστικός ήταν ωστόσο ο διάλογος που είχε ο κ. Τσίπρας με έναν κάτοικο, ο οποίος του έδειχνε την Εφημερίδα των Συντακτών που έχει στο πρωτοσέλιδό της το θέμα της ποινικής δίωξης στην Εισαγγελέα Εγκλημάτων Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. “Ντροπή. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο και λυπάμαι για το ΠΑΣΟΚ, λυπάμαι για το ΚΙΝΑΛ. Unacceptable”, σημείωσε χαρακτηριστικά για τη στάση του κόμματος στο θέμα.

“Αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στη Λατινική Αμερική. Εδώ έχουμε φτώχεια, κοινωνικό αποκλεισμό, σχεδόν πλήρη έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης και δικαστικά πραξικοπήματα. Όποιος δικαστής τόλμησε να ερευνήσει τα σκάνδαλά τους τώρα τον διώκουν. Αυτά δεν γίνονται πουθενά σε ευρωπαϊκή χώρα. Θα δώσουμε αγώνα” σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια