ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τούρκοι φασίστες στην Αυστρία απειλούν υπουργούς της Αυστρίας!


Υπό αστυνομική προστασία οι Aυστριακοί υπουργοί που απειλήθηκαν από τους Τούρκους εθνικιστές

Μετά από τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα Τούρκοι φασίστες στη Βιέννη, υπό αστυνομική προστασία τέθηκαν και οι υπουργοί Καρλ Νεχάμερ και Σούζαν Ραάμπ που απειλήθηκαν από Τούρκους.

Την περασμένη εβδομάδα στην Βιέννη πρωτεύουσα της Αυστρίας τουρκικές φασιστικές ομάδες που στηρίζονται από την κυβέρνηση των κομμάτων ΑΚΡ-ΜΗΡ, επιτέθηκαν σε Kούρδους και σε αντιπολιτευόμενους το καθεστώς Ερντογάν. μετά από τις επιθέσεις που συνέβησαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας της Αυστρίας στη Βιέννη ο υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νεχάμερ, δείχνοντας τις τουρκικές φασιστικές ομάδες πώς “Θα υπάρξουν συνέπειες για αυτά τα επεισόδια, οι δράστες δεν θα μείνουν ατιμώρητοι”.

Ο υπουργός είπε πως οι μάσκες προστασίας δεν θα μπορέσουν να εμποδίσουν την ταυτοποίηση τους και πρόσθεσε πως οι δυνάμεις ασφαλείας διαθέτουν εξαιρετικά βίντεο. Ενημέρωσε επίσης πως ήδη έχει γίνει αναγνώριση του επικεφαλής της ομάδας. Παρόμοιες δηλώσεις καταδίκης έκανε και η υπουργός Ενσωμάτωσης Σούζαν Ραάμπ.

Αλλά μετά από αυτές τις δηλώσεις Τούρκοι φασίστες άρχισαν μέσω των social media να απειλούν με θάνατο τους δύο υπουργούς . Οι υπηρεσίες ασφαλείας κινήθηκαν ήδη εναντίον των ατόμων που απείλησαν με βαριές βρισιές τους δύο υπουργούς, ενώ τέθηκαν και οι δύο υπό στενή αστυνομική προστασία.

Στην πρωτεύουσα Βιέννη σήμερα οι δύο υπουργοί εμφανίστηκαν ενώπιον του τύπου, δήλωσαν πως δεν φοβούνται και πρόσθεσαν πως “Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω απέναντι σε αυτές τις απειλές”.

Σε δηλώσεις που έκανε χθες σχετικά με τα επεισόδια ο πρωθυπουργός της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, κατηγόρησε την τουρκική κυβέρνηση και είπε πως “Η Τουρκία σπέρνει στη χώρα μας σπόρους αναταραχής. Η Τουρκία πρέπει να σταματήσει να στήνει επιρροές πάνω στους ανθρώπους που ζουν στην Αυστρία”.

Σχόλιο: Δείτε θράσος που έχουν κάποιοι Τούρκοι στην Αυστρία.
Πήγαν εκεί ως οικονομικοί μετανάστες από την Τουρκία και τώρα προκαλούν και επεισόδια !!!
Open the borders θα ήθελαν κάποιοι κι εκεί…

Τουρκικά Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια