ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Σενάρια για νέα Προανακριτική: Πως θα χυθεί φως στη σκοτεινή υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Παππά

Δεν θα αφήσει σε χλωρό κλαρί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Αλέξη Τσίπρα μετά τις ραγδαίες αποκαλύψεις γύρω από το πρόσωπο του Νίκου Παππά.

Τα αμείλικτα ερωτήματα που προέκυψαν για τις μαφιόζικες μεθόδους της τότε Κυβέρνησης χρήζουν άμεσα απαντήσεων από τον ίδιο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βλέποντας έντρομος τα όσα
είδαν το φως της δημοσιότητας συνεχίζει να κάνει το παγόνι πιστεύοντας ότι το θέμα θα ξεχαστεί.

Η κοινή γνώμη όμως που παρακολουθεί εμβρόντητη στα κανάλια τις τελευταίες μέρες τα έργα Παππά, ζητά εδώ και τώρα εξηγήσεις από τον κ. Τσίπρα, πνιγμένη από τη δυσοσμία που αναβλύζει από το Παρακράτος της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται να σηκώνουν το θέμα ψηλά, καθώς αυτό χτυπά τον ΣΥΡΙΖΑ στο μαλακό του υπογάστριο, δηλαδή στο περιβόητο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Την ώρα που στη Βουλή συνεχίζεται η διαδικασία της Προανακριτικής για τον κ. Παπαγγελόπουλο και η συνέχεια προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα όσο πλησιάζει στην τελική της έκβαση, τίθεται πλέον ένα σαφές ερώτημα για το τι μέλλει γενέσθαι με το στενό συνεργάτη του κ. Τσίπρα, Νίκο Παππά;

Πολιτικοί κύκλοι συζητούν εδώ και λίγες ώρες για το ποιά θα είναι η αντίδραση του Πρωθυπουργού πάνω σ’ αυτό το μείζον ηθικής τάξης θέμα; Θα προχωρήσει άραγε το Μέγαρο Μαξίμου σε μία νέα Προανακριτική με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΣΥΡΙΖΑ;

Διότι πέραν των καταδικαστικών δηλώσεων από τα κυβερνητικά στελέχη, η ανάδειξη όλων των πτυχών των μαύρων ημερών της ανίερης συμμαχίας κρίνεται επιβεβλημένη.

Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες ζητούν άμεσα διαλεύκανση μιας σκοτεινής υπόθεσης που δεν αποτελεί μόνο κόλαφο για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά πλήττει την ίδια την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και την ποιότητα της Δημοκρατίας.

https://www.lykavitos.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια