ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η σύζυγος του Καμμένου έδινε εντολές σε ανώτατους αστυνομικούς να συλληφθούν οι Κουρτάκης και Τζένος

Στο φως απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΥΠ


Η εφημερίδα "Παραπολιτικά" δημοσιεύει απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΥΠ από το 2017, με απίστευτους διάλογους κορυφαίων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που έπαιρναν ανοικτά εντολές από την Ελενα Τζούλη, προκειμένου να συλληφθούν ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης και ο γενικός διευθυντής του ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτης Τζένος.


Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Οι διάλογοι που δημοσιεύονται προέρχονται από νόμιμες παρακολουθήσεις μετά από πολύχρονη έρευνα της ΕΥΠ για ένα δαιδαλώδες κύκλωμα διαφθοράς στην ΕΛ.ΑΣ.

Ανάμεσα σε όσα καταγράφηκαν για διάφορες υποθέσεις, υπάρχουν σε έναν φάκελο στοιχεία με διαλόγους ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ με τη σύζυγο του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Όπως πρόκυπτει από τις απομαγνητοφωνήσεις που δημοσιεύουν τα "Παραπολιτικά", τον Ιανουάριο του 2017, όταν είχαν συλληφθεί οι Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος (με την κατηγορία του εκβιασμού η οποία κατέπεσε αμέσως και για μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση), η Έλενα Τζούλη κατηύθυνε την έρευνα για τη σύλληψή τους.

Συγκεκριμένα συνομιλούσε με τον αρμόδιο αξιωματικό κάνοντας υποδείξεις για τη σύλληψη των δύο δημοσιογράφων.


Οι επίμαχοι διάλογοι της Έλενας Τζούλη Καμμένου με τους ανώτατους αξιωματικούς που δημοσιεύουν τα "Παραπολιτικά".

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία ζητώντας από τον κ. Τσίπρα "να πάρει θέση για τη λειτουργία του παρακράτους επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ":

Ο κ. Τσίπρας να πάρει τώρα θέση για τη λειτουργία του παρακράτους επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

“Τα όσα ανατριχιαστικά αποκαλύπτονται σήμερα από την εφημερίδα "Παραπολιτικά" δείχνουν ότι το παρακράτος που λειτουργούσε επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν είχε μόνο ένα πλοκάμι, αυτό του παραδικαστικού, αλλά πολλά.

Οι εντολές προς την Αστυνομία από τη σύζυγο του τότε Υπουργού Άμυνας, για τη σύλληψη δύο δημοσιογράφων, του Γιάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου, η φυσική παρακολούθησή τους και όσα απίστευτα έχουν καταγραφεί, παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα κι όχι σε ευρωπαϊκή δημοκρατία.

Από τις αποκαλύψεις προκύπτει ότι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ήταν σε γνώση της δράσης του παρακράτους, ύστερα από ενημέρωση του τότε αρχηγού της ΕΥΠ.

Τι έκανε; Γιατί αδράνησε; Ήταν τέτοια η ισχύς του συγκυβερνήτη του και της συζύγου του ώστε τους έκανε πλάτες;

Σε κάθε περίπτωση καλείται τώρα να πάρει θέση».

https://omadaalithias.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια