ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

«Να τα βρούμε με την Τουρκία»! – Σύνδρομο αθεράπευτο ο μαζοχισμός

Τώρα που είναι πλέον ορατό ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να επιβάλει διά πυρός και σιδήρου τα επεκτατικά της σχέδια σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου, εμφανίσθηκαν από το βάθος, οι φωνές της… λογικής. Είναι οι ίδιες φωνές που θεωρούσαν την παρουσία του Ερντογάν ως ευκαιρία «για λύση των προβλημάτων του Ελληνισμού»!

Είναι οι ίδιοι που στριμώχνονταν για μια φωτογραφία δίπλα στον αιμοσταγή δικτάτορα Ερντογάν για να δείξουν ποιος είναι ο ηγέτης της "λύσης" (ο Ταγίπ!) και να στέλνουν μηνύματα εκδίκησης σε όσους συμπατριώτες τους "τόλμησαν" να απορρίψουν ένα διχοτομικό και ρατσιστικό σχέδιο, το οποίο ήταν κομμένο ραμμένο στα μέτρα του τουρκικού εθνικισμού. Και τι ακριβώς προτείνουν;

«Να βρεθεί τρόπος να λυθούν τα προβλήματα», λένε και να εξηγηθεί στην Τουρκία το "συμφέρον" της. Προφανώς οι ίδιοι, οι οποίοι πριν από το 2004 είχαν διαμορφώσει κανάλια επικοινωνίας με το σουλτανάτο, δεν κατάφεραν να εξηγήσουν επαρκώς. Και ποιος είναι αυτός ο τρόπος, που δεν τον γνωρίζουμε; Στην πραγματικότητα δεν έχουν πρόταση!

«Να λυθούν τα προβλήματα», επαναλαμβάνουν και έχουν "κρυμμένη" τη φόρμουλα! Πώς; Με τρόπο που να ικανοποιηθεί η Τουρκία για να "καλμάρει". Δεν έμαθαν τόσα χρόνια ότι η Τουρκία με αυτή την τακτική αποθρασύνεται; Δεν τους ενδιαφέρει αυτό, καθώς πρωτίστως η πολιτική τους είναι να "ταΐζουν" το τουρκικό θηρίο, που αποδεικνύεται αχόρταγο.

Η Τουρκία ζητά τα πάντα

Διαβάστε την συνέχεια εδώ πηγή:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια