ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πρέπει οι αριστεροί να πλουτίζουν με ακίνητα και με λαθρομετανάστες; Και ο Κοντονής υπέρ Παπαδημούλη.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης προσέλαβε ολοκληρη δικηγορική ομάδα για τα 38 ακίνητα- Θα αρχίσει τις μηνύσεις
Ο πρώην υπουργός Σταύρος Κοντονής είναι ο ένας δικηγόρος του ευρωβουλευτή

Δικηγορική ομάδα για να τον υπερασπιστεί έναντι των δημοσιευμάτων για την μεγάλη ακίνητη περιουσία του προσέλαβε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης. Αυτό αποκάλυψε ο ένας από
τους δυο δικηγόρους που ανέλαβαν την υπεράσπιση του ευρωβουλευτή, που δεν είναι άλλος από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονή, ενώ ο έτερος είναι ο γνωστός ποινικολόγος Θεόδωρος Μαντάς.

Ο Σταύρος Κοντονής το αποκάλυψε μιλώντας στο Status σημειώνοντας:
¨Εχω αναλάβει με τον κ. Μαντά τη νομική υποστήριξη αυτού του ανθρώπου, ο οποίος βάλλεται πανταχόθεν και μ’ έναν τρόπο ο οποίος είναι άθλιος. Να ταυτίζεται ο Παπαδημούλης με τον Μαντέλη και τον Τσοχατζόπουλο, είναι απαράδεκτο, είναι ψευδές, είναι συκοφαντικό κι είναι άθλιο".

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ακόμα:

"Θέλουμε οι πολιτικοί να κρύβουν τα εισοδήματα τους, τις επενδύσεις που κάνουν; Εάν θέλουμε τέτοιου είδους πολιτικούς, τότε ας κοιτάξουμε καμιά 15αριά χρόνια πίσω να δούμε τι δήλωναν στο πόθεν έσχες οι πολιτικοί ταγοί της χώρας εκείνης της περιόδου. Γιατί δεν είναι ηθικό, ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει έναν υψηλό μισθό από την εργασία του, γιατί είναι ευρωβουλευτής, να μην μπορεί αυτά τα χρήματα με καθαρό και διαφανή τρόπο να τα επενδύσει; Οι Αριστεροί πρέπει να είναι πένητες και να φαίνονται;".

Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις και τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κοντονής ανέφερε:

"Θεωρώ ότι, ακόμη δεν έχουν ξεκαθαριστεί ορισμένα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη δική μας διακυβέρνηση. Και έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

https://www.thetoc.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια