ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μήνυμα Φλαμπουράρη σε Παππά: Αν το ηχητικό δεν είναι πλαστό, τότε θα μιλήσουμε

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Υπομονή μέχρι οι αρχές να αποφανθούν για την γνησιότητα του ηχητικού Μιωνή που κατατέθηκε στην προανακριτική ζήτησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Μιλώντας στο Θέμα 104,6 έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Νίκο Παππά λέγοντας πως θα περιμένει μέχρι να υπάρχουν επίσημες απαντήσεις και τότε «θα μιλήσουμε».

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ πιστός στην κομματική γραμμή κατά τα λοιπά άφησε αιχμές για κυβερνητικές σκοπιμότητες όσον αφορά το γεγονός πως το ηχητικό βγήκε τώρα κάνοντας λόγο για
αντιπερισπασμό λόγω της κακής οικονομίας. «Η εικόνα της χώρας σε σχέση με την οικονομική κατάσταση είναι πολύ άσχημη, με πρώτα θύματα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους» υποστήριξε.

Για την συνάντηση Παππά – Μιωνή σχολίασε πως «ένα στέλεχος της προηγουμένης κυβέρνησης συναντήθηκε με κάποιον μετά από αίτημα της ισραηλινής κυβέρνησης αυτό είναι και από εκεί και πέρα το περιεχόμενο είναι αμφισβητήσιμο. Για αυτό έθεσα το ερώτημα, αν ήταν γνωστό πριν τρεις μήνες το περιεχόμενο» ενώ για την ατζέντα Παπαγγελόπουλου σημείωσε πως «την απάντηση για τη δική του ατζέντα την έδωσε ο ίδιος ο κ. Παπαγγελόπουλος».

«Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά» υποστήριξε ο κ. Φλαμπουράρης αναφορικά με την υπόθεση της Novartis, προσθέτοντας πως «όταν υπάρχουν τέτοια θέματα (σσ για την οικονομία) είναι δυνατόν να απασχολούν μέσω της κυβέρνησης και των φιλικών ΜΜΕ οι συναντήσεις που έκανε πριν 5 χρόνια ένας κυβερνητικός; Ξέρετε πόσες συναντήσεις έχω κάνει εγώ; Άλλο συνάντηση και άλλο διαπλοκή» σημείωσε ο ίδιος.

https://tomanifesto.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια