ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΙΜΗ ΣΤΟ ’21

Αγαπητές και Αγαπητοί ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Έρχομαι, σήμερα, να εξηγήσω και να δικαιολογήσω τις καθυστερήσεις για την έναρξη των εργασιών της κίνησης ΤΙΜΗ στο 21, που με λυπούν και με ανησυχούν. Ο λόγος είναι ότι οι αίθουσες με κόσμο δεν έχουν ακόμη ανοίξει λόγω της πανδημίας, και δεν ήταν, συνεπώς, δυνατόν, να πραγματοποιηθεί η presse conference, που θα κάνει γνωστή την ύπαρξή μας, και που λογικά πρέπει να προηγηθεί άλλων ενεργειών.Μας βεβαίωσαν ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξει η ΕΣΗΕΑ την οποίαν θέλουμε, αλλά αν όχι τότε θα αρκεστούμε στο καφε του μουσείου Θεοχαράκη, γιατί πρέπει να τελειώνουμε με τα προκαταρκτικά .

Οπωσδήποτε, όμως, προχωρούμε, γιατί ήδη έχουν στελεχωθεί αρκετές ομάδες εργασίας, που θα αρχίσουν δουλειά αμέσως τις προσεχείς ημέρες, και ετοιμάζεται ένα ειδικό σάιτ της κίνησης για καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία. Εξακολουθούμε να έχουμε πολλές προτάσεις από διαφορα μέρη για εορτασμούς επί τόπου, σε ελληνικές γωνιές με κάποια ιστορία του αγώνα του 1821, αλλά και συνεχίζεται αθρόα προσέλευση υποστηρικτών.

Λίγη υπομονή ακόμη, και μην ξεχνάτε ότι μαζί θα έχουμε την επιτυχία.
Ελπίζω ότι θα επανέλθω πολύ σύντομα με πιο συγκεκριμένα νέα για την πρόοδο των εργασιών μας. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ απέναντι σε αυτούς που παραχαράσουν την ιστορία μας των περίπου 4000 ετών, και ας βροντοφωνήσουμε πως δεν θα τους περάσει!

Μαρία Νεγρεπόντη Δελιβάνη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια