ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πανευρωπαϊκή εκδήλωση διαμαρτυρίας “empty chairs”: Στήνονται άδειες καρέκλες σε όλη την Ελλάδα - βίντεο

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων γνωστοποίησε ότι θα συμμετάσχει στην πανευρωπαϊκή εκδήλωση διαμαρτυρίας «άδειες καρέκλες» («empty chairs»), η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20:00 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Τις εκδηλώσεις θα υλοποιήσουν οι πρωτοβάθμιοι σύλλογοι. Η κεντρική εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί, ίδια μέρα και ώρα, στην πλατεία Συντάγματος με την τοποθέτηση άδειων καρεκλών.

  • Η διαμαρτυρία αποτελεί μια συμβολική βουβή πράξη του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης, την οποία θα υλοποιηθεί από την ΠΟΕΣΕ, χωρίς την παρουσία των ανθρώπων του κλάδου. Αίτημα είναι η εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων για την επιβίωση των επαγγελματιών του κλάδου της εστίασης και διασκέδασης.Στη Θεσσαλονίκη, μέλη της Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ, θα πραγματοποιήσουν συμβολική διαμαρτυρία στις 19.30 το απόγευμα στον Λευκό Πύργο, όπου και θα τοποθετήσουν άδειες καρέκλες.
Στόχος της διαμαρτυρίας αυτής είναι να ζητήσουν όπως επισημαίνουν βιώσιμες λύσεις για την επαναλειτουργία των καταστημάτων τους.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια