ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Επέστρεψε η Μυρσίνη Βουνάτσου στον ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από τις προκλητικές αναρτήσεις για «ισοφάρισμα» των νεκρών


Την κομματική της θέση στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι ανέκτησε η Μυρσίνη Βουνάτσου μετά και την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας, ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε με τις αναρτήσεις της για τους νεκρούς στο Μάτι και τα θύματα του κορονoϊού.Την είδηση δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνοντας «ξανά στο παιχνίδι...» και διευκρινίζοντας: «Φύση και θέση μαχήτρια μόλις ενημέρωσα τον γραμματέα της Νομαρχιακής Λέσβου ότι αίρω την αναστολή κομματικής ιδιότητας και επιστρέφω στην ενεργό δράση ως μέλος του Σύριζα Λέσβου».

Η ανάρτησή της:

Υπενθυμίζεται πως είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις η ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου στην οποία αναφέρθηκε στους νεκρούς στο Μάτι και τη Μάνδρα και σε εκείνους του κορονοϊού, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter ότι "όταν θα ισοφαρίσουμε τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητώ ευθύνες (ποινικές). Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε και εσείς".

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση αυτή με νεότερη ανάρτηση το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης δήλωσε ότι κατεβάζει την προηγούμενη και υποστηρίζει ότι σκοπός της ήταν να "αναδείξει την υποκρισία όσων τρία χρόνια τώρα μας χαρακτηρίζουν φονιάδες με πρωτοσέλιδα και ώρες ατελείωτες σε τηλεδίκες. Όσο λοιπόν έφταιγε ο Τσίπρας και η Δούρου για το Μάτι άλλο τόσο φταίνε και οι σημερινοί για τα θύματα της πανδημίας. Αλλά κάποιοι δυστυχώς την υποκρισία και την αθλιότητα την έχουν στο πετσί τους". Συμπλήρωσε ότι κατεβάζει την προηγούμενη ανάρτηση έχοντας αναδείξει την υποκρισία αλλά και για να μη δοθεί τροφή σε όσους "είδαν το πρόσωπό τους στον καθρέπτη και τρόμαξαν".Τη Μυρσίνη Βουνάτσου, καθώς και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Γρηγόρη, είχε υποστηρίξει και ο Παύλος Πολάκης με σχετική του ανάρτηση στο Facebook, όπου ανέφερε πως κακώς είχε ζητήσει την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας.https://omadaalithias.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια