ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Όχι, ο Bill Gates και ο Anthony Fauci ΔΕΝ έχασαν δίκη από γνωστή αντιεμβολιαστική ομάδα


Ισχυρισμός:


Ο Bill Gates και ο Anthony Fauci έχασαν μια δίκη η οποία αφορούσε το αν τα παιδικά εμβόλια προκαλούν αυτισμό.

Συμπέρασμα:

Το έγγραφο της σχετικής μήνυσης δεν κάνει καμία αναφορά στον Bill Gates ενώ ο Anthony Fauci αναφέρεται σε δυο σημεία, μόνο στο πλαίσιο της ιδιότητας του ως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) όχι ως κατηγορούμενος. Η μήνυση ήταν κατά του CDC και το δικαστήριο δεν τάχθηκε υπέρ οποιαδήποτε πλευράς καθώς η μήνυση εν τέλει αποσύρθηκε.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης η είδηση πως ο Bill Gates και ο Anthony Fauci έχασαν μια δίκη η οποία αφορούσε το αν τα παιδικά εμβόλια προκαλούν αυτισμό. Ο εν λόγω ισχυρισμός είναι ψευδής.

Παραδείγματα: katohika.gr, skeftomasteellhnika

Τα υπό εξέταση άρθρα αναφέρουν τα εξής:

ΝΙΚΗ !!! – Ο Bill Gates, ο Anthony Fauci & η Big Pharma έχασαν μια μαζική υπόθεση Ανώτατου Δικαστηρίου στις ΗΠΑ.

Το CDC αποτυγχάνει να παράγει για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του ότι τα εμβόλια που δίνονται κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι μηνών της ζωής ‘δεν προκαλούν αυτισμό’

AUSTIN, TX (5 Μαρτίου 2020) – Σε μια ομοσπονδιακή αγωγή που κατατέθηκε από το μη κερδοσκοπικό Δίκτυο Δράσης Συγκατάθεσης (ICAN), το Κέντρο Ελέγχου Νόσων (CDC) απέτυχε να εκπονήσει επιστημονικές μελέτες που υποστηρίζουν τη μακροχρόνια δήλωσή του ο ισχυρισμός ότι τα εμβόλια που χορηγούνται σε μωρά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής τους δεν προκαλούν αυτισμό.

Η δίκη, στην οποία γίνεται αναφορά, αφορά την εκδίκαση από ομοσπονδιακό δικαστήριο μιας αγωγής που κατατέθηκε από την αντιεμβολιαστική ομάδα “Informed Consent Action Network” εναντίον του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) στις 31/12/2019. [πηγή]

Στο κείμενο της αγωγής η ICAN (Informed Consent Action Network) ζητούσε από το CDC μελέτες οι οποίες τεκμηριώνουν ότι ο παιδικός εμβολιασμός δεν προκαλεί αυτισμό. Το κείμενο της αγωγής δεν αναφέρει πουθενά τον Bill Gates ενώ ο Anthony Fauci αναφέρεται σε δυο σημεία, μόνο στο πλαίσιο της ιδιότητάς του ως διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (National Institute of Allergy and Infectious Diseases), όχι ως εναγόμενος ο ίδιος.

Στην απόφαση του δικαστηρίου καταγράφηκαν οι μελέτες που κατέθεσε το CDC προς απάντηση της ICAN και, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση του δικαστηρίου:

Καταγράφεται η συμφωνία μεταξύ των δυο μερών (ICAN και CDC) μέσω των μεταξύ τους συνηγόρων ότι, με βάση τα προαναφερθέντα, η σχετική αγωγή αποσύρεται εθελούσια […]


Με απλά λόγια το δικαστήριο δεν εξέτασε τους ισχυρισμούς της ICAN και δεν εξέδωσε καμία ετυμηγορία αλλά απλώς έκλεισε την υπόθεση. [πηγή]

Με βάση όλα τα διαθέσιμα στοιχεία λοιπόν, ο ισχυρισμός πως ο Bill Gates και ο Anthony Fauci έχασαν μαζική αγωγή σχετικά με τον παιδικό εμβολιασμό δεν έχει απολύτως καμία βάση.


Στάμος Αρχοντής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια