-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

5 εικονογραφήσεις για ένα άρθρο του Αλέκση

«Τι θα γινόταν αν...» η πανδημία έβρισκε την Ελλάδα με κυβέρνηση της Πρώτης Φοράς Αριστεράς

Μάνος Βουλαρίνος

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύτηκε ένα σατιρικ... ένα βαρυσήμαντο άρθρο του Αλέκση που είχε τον ανησυχητικό τίτλο «Τι θα γινόταν αν...» και ήταν μια προσπάθεια περιγραφής της κατάστασης στη χώρα στην τρομακτική περίπτωση που η πανδημία έβρισκε την Ελλάδα με κυβέρνηση της Πρώτης (ή δεύτερης ή τρίτης... δεν είμαι σίγουρος πώς μετράνε) Φοράς Αριστεράς. Η εικονογράφηση του άρθρου ήταν, κατά την ταπεινή μου άποψη, μια χαμένη ευκαιρία καθώς ήταν απλώς η φωτογραφία του Αλέκση:
Αναγνωρίζω πως αυτό το πρόσωπο μαζί με τις λέξεις «αν» και «πανδημία» είναι όλα όσα χρειάζεται κανείς για να χαρεί που οι εκλογές έγιναν το καλοκαίρι που πέρασε, αλλά είμαι σίγουρος πως η εικονογράφηση θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Γι' αυτό έφτιαξα 5 εκδοχές που μπορεί να μην είναι το ίδιο τρομακτικές, αλλά είναι νομίζω πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Και μπράβο μου.https://www.athensvoice.gr/
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.