-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Γ. Κοντογιώργης: "Μετά την κρίση του κορονοϊού θα αναδειχτεί μια νέα συλλογικότητα της τεχνολογίας"

“Σημαντικές θα είναι οι απώλειες στην οικονομία ακόμα και αν η επιφυλακή σταματήσει μέσα στον Μάιο ενώ η τεχνολογία θα διαμορφώσει μία νέα πραγματικότητα στην οικονομία και θα είναι αλματώδης η διάχυση της τεχνολογίας στο επίπεδο της οικονομικής ανταλλαγής”.

Τα παραπάνω αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κοντογιώργης, Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου στη συνέντευξη που
παραχώρησε στο Livemedia. Επίσης ο κ. Κοντογιώργης βλέπει και σημαντικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας ενώ θεωρεί ότι μέσα από τον εγκλεισμό θα αναδειχθεί μία νέα συλλογικότητα της τεχνολογίας. Ο ίδιος επισημαίνει ότι θα δημιουργηθεί μία άλλη αντίληψη για τη συλλογικότητα και ο εγκλεισμός θα δώσει τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να καταλάβει ότι μπορεί να οικοδομήσει έναν άλλο συλλογικό ιστό.

Τονίζει επίσης: “Όταν οι πολιτικοί εφαρμόζουν πολιτικές με σκοπό το κοινό συμφέρον, η κοινωνία είναι μαζί τους. Οι κοινωνίες σε κρίσιμες στιγμές δείχνουν τη συλλογικότητά τους”.
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.