ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Λέμε για τους Ρομά πόσο απερίσκεπτοι είναι, αλλά υπάρχουν και χειρότερα...

Λέμε για τους Ρομά πόσο απερίσκεπτοι είναι. Τουλάχιστον όσοι έκαναν γλέντια και δεν σέβονταν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και τους περιορισμούς στην κυκλοφορία.
Αλήθεια, αυτός ο ιερέας στη φώτο και οι γονείς που κουβαλάνε τα παιδάκια είναι καλύτεροι;
Ειλικρινά τι σκέφτονταν, αν διαθέτουν την απαραίτητη φαιά ουσία για να σκεφτούν ο,τιδήποτε.
Ιδίως, το ατόπημα του ιερέως - που εκτός από θρησκευτικός είναι και δημόσιος λειτουργός - και η περιφρονητική συμπεριφορά του προς τις αποφάσεις της πολιτείας και τις διαμαρτυρίες των περιοίκων είναι από προκλητική έως προσβλητική για όλους εμάς τους υπόλοιπους, που από σεβασμό προς τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας, έχουμε πάρει στα σοβαρά τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τις οδηγίες των ειδικών.

Ορθότατα ζητήθηκε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης η παρέμβαση του εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και ελπίζω, όντως, να αναζητείται ο ιερέας με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Απαραίτητη και η πειθαρχική δίωξη του από την Αρχιεπισκοπή, ιδίως αν αληθεύει ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, που πραγματοποίησε πριν από 20 ημέρες βάφτιση με ... τσιλιαδόρο.

Θα συμφωνήσω με όσους από εσάς σχολιάζετε ότι ουδείς είναι υπεράνω των νόμων • πολλών δε μάλλον οι δημόσιοι λειτουργοί, που τους πληρώνουμε από την τσέπη μας. Και ιδίως όταν επαναλαμβάνουν τα λάθη τους, τα οποία δεν φαίνεται να συνειδητοποιούν. Το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Άλκης ο ΤσιλιαδόροςΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια