ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

“Απόβαση” μεταναστών σε Λέσβο-Χίο ετοίμαζε η Τουρκία σήμερα! Πως αποτράπηκεΗ υπέρπτηση τουρκικών F-16 στη Λέσβο έχει την εξήγηση της. Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι το πρωί έγινε αντιληπτή η συγκέντρωση σημαντικού αριθμού μεταναστών σε περιοχές των τουρκικών παραλίων απέναντι από τη Λέσβο και τη Χίο. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στα συγκεκριμένα σημεία υπήρχαν σκάφη στα οποία επιβιβάζονταν
οι μετανάστες, με προορισμό παράλια της Λέσβου και της Χίου. Οι πηγές πληροφόρησης που επικαλούνται οι στρατιωτικές πηγές συνδέουν μεγάλο αριθμό απ΄ αυτούς τους μετανάστες με κρούσματα κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί στη γειτονική χώρα.

Η ελληνική πλευρά έκανε γνωστό με συγκεκριμένους τρόπους και διαδικασίες ότι έχει αντιληφθεί την “επιχείρηση” των Τούρκων. Το μήνυμα ελήφθη και προκάλεσε τον εκνευρισμό της Άγκυρας, ο οποίος εκφράστηκε μάλλον με την πρόκληση της υπέρπτησης στη Μυτιλήνη.

Θα ήταν χρήσιμο να ενημερωθούν άμεσα όχι μόνο οι Ευρωπαίοι εταίροι, αλλά και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλντεμπεργκ. ►https://www.militaire.gr/Υπέρπτηση Τούρκων στη Μυτιλήνη!

Όσο η κατάσταση στην Τουρκία περιπλέκεται με κορονοϊό και οικονομία, τόσο εντείνονται και οι προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο. Υπέρπτηση τουρκικών F-16 στη Μυτιλήνη είχαμε σήμερα!

Ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε στις 16.28 και στις 16.29 πάνω από τη Λέσβο σε ύψος από 22 μέχρι 24.000 πόδια.


Οι υπερπτήσεις από την αρχή του χρόνου έχουν φθάσει σχεδόν τις 200! Όλο και περισσότερες γίνονται ακόμη και σε μεγάλα κατοικημένα νησιά όπως η Μυτιλήνη, η Χίος, η Λέρος. Υπερπτήσεις έχουμε πλέον και στον Έβρο, μετά από 27 χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια