-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Παγκόσμιο κακό η παράνοια και ο παραλογισμός στο διαδίκτυο, όχι μόνο Ελληνικό.

Πολύ πιθανόν αν όχι όλος ο παραλογισμός που παρατηρείται στο Ελληνικό διαδίκτυο, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι να παρασύρεται , ακόμα και να υποκινείται από παράγοντες και πρόσωπα του εξωτερικού.

Ένα παλιό παράδειγμα ενός πρώην παρουσιαστή ποδοσφαίρου που έγινε και παντογνώστης, π.χ. ιολόγος, τεχνολόγος κλπ, έχοντας την δυνατότητα να βγαίνει σε κανάλι, μπορεί να συμπαρασύρει στην δικιά του φαντασίωση και δικό του παραλογισμό πολλούς ανα τον κόσμο και να πιστέψουν ό,τι αυτός ο ανίδεος περί ιολογίας, γενετικής, τεχνολογίας  κλπ τύπος τσαμπουνάει  με πολύ φαντασία ενός αν όχι ανίδεου, ενός ολιγομαθούς ή ημιμαθούς τύπου που βγαίνει και ξέρει για όλα αυτά. Στην παρουσίαση του χρησιμοποιεί και κάποια, τρέχα γύρευε ονόματα για να γίνει πιο πιστευτός.

Όχι ότι δεν μπορούν παράξουν ιούς σε εργαστήρια, αλλά όλοι οι ιοί μπορούν να εξεταστούν και να βρεθεί αν είναι φτιαγμένοι σε εργαστήρια και ότι οι ιοί που ταλαιπώρησαν την ανθρωπότητα κανένας τους δεν ήταν σε εργαστήριο κατασκευασμένος!

Ακούστε έναν εξέχοντα επιστήμονα: Ο COVID-19 δεν είναι τεχνητός, αλλά αποτέλεσμα εγκληματικής αμέλειας (ηχητικό)

Ας μάθουμε επιτέλους να ξεχωρίζουμε τον κάθε, επιεικώς χαρακτηριζόμενο, επιδειξία γνώσεων και φαντασιόπληκτο που μπορεί να παρασύρει ένα κομμάτι των πληθυσμών και αυτό να κοστίσει ακόμα και την ζωή κάποιων ή και πολλών.

Διαβάστε εδώ διάφορα που αφορούν την επικαιρότητα και την επιστήμη και εδώ διάφορα που αφορούν την υεγεία.
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.