ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ο άκρατος παραλογισμός στο διαδίκτυο

Τι να πει κανείς, το διαδίκτυο βγάζει όλους στη φόρα, και όσο πιο τρελός-ψυχάκιας, ακόμα και απειλητικός είναι ο άλλος, τόσο πιο πολύ ανταπόκριση βρίσκει και πιο πολλές αναδημοσιεύσεις έχει από...υποψιασμένους.
Ο καθένας μπορεί να γράφει όοοο,τι θέλει, ελεύθερα είναι, π.χ. να γράφει στον τοίχο τους ότι: Ήρθαν οι άγγελοι με διαβολική μορφή να μας κυριαρχήσουν για αυτό μας σφήνωσαν, Τσιόδρα, Χαρδαλιά, Μητσοτάκη και διώκουν την πίστη μας κλπ. Αλλά να είστε έτοιμοι να δεχτείτε και ανάλογα σχόλια από όποιον καταδεχθεί να σχολιάσει.
Δεν εννοώ τους ομοιοπαθείς σας που τα μόνα που θα βρουν να γράψουν είναι: Πόσο δίκιο έχεις, έτσι είναι, λες αλήθειες, κλπ. κλπ.
Εσείς οι ίδιοι βλασφημείτε τον Θεό που παραλείπετε να χρησιμοποιήσετε ίσως το πιο σπουδαίο όργανο που μας χάρισε: Το μυαλό.😃
Αν κάποιος τους σχολιάσει, θα γίνουν επιθετικοί και θα λένε ότι πάει να τους επιβάλει λογοκρισία.
Εγώ μάλλον θα το έλεγα: Παραλογοκρισία.
Υπάρχει και ο παράλογος.

Ο παραλογισμός νομίζω ότι έχει πιάσει κορυφή ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα, πολλοί δεν διαθέτουν ούτε ίχνος χιούμορ και τα παίρνουν όλα, θα έλεγα ακραία σοβαρά.

Όλο αυτό είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας που δείχνει το ποιόν ενός κομματιού της, ευτυχώς είναι μια μικρή μειοψηφία από όσο μπορώ να δω και να καταλάβω.

Διαβάστε και το: Παγκόσμιο κακό η παράνοια και ο παραλογισμός στο διαδίκτυο, όχι μόνο Ελληνικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια