-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Ο άκρατος παραλογισμός στο διαδίκτυο

Τι να πει κανείς, το διαδίκτυο βγάζει όλους στη φόρα, και όσο πιο τρελός-ψυχάκιας, ακόμα και απειλητικός είναι ο άλλος, τόσο πιο πολύ ανταπόκριση βρίσκει και πιο πολλές αναδημοσιεύσεις έχει από...υποψιασμένους.
Ο καθένας μπορεί να γράφει όοοο,τι θέλει, ελεύθερα είναι, π.χ. να γράφει στον τοίχο τους ότι: Ήρθαν οι άγγελοι με διαβολική μορφή να μας κυριαρχήσουν για αυτό μας σφήνωσαν, Τσιόδρα, Χαρδαλιά, Μητσοτάκη και διώκουν την πίστη μας κλπ. Αλλά να είστε έτοιμοι να δεχτείτε και ανάλογα σχόλια από όποιον καταδεχθεί να σχολιάσει.
Δεν εννοώ τους ομοιοπαθείς σας που τα μόνα που θα βρουν να γράψουν είναι: Πόσο δίκιο έχεις, έτσι είναι, λες αλήθειες, κλπ. κλπ.
Εσείς οι ίδιοι βλασφημείτε τον Θεό που παραλείπετε να χρησιμοποιήσετε ίσως το πιο σπουδαίο όργανο που μας χάρισε: Το μυαλό.😃
Αν κάποιος τους σχολιάσει, θα γίνουν επιθετικοί και θα λένε ότι πάει να τους επιβάλει λογοκρισία.
Εγώ μάλλον θα το έλεγα: Παραλογοκρισία.
Υπάρχει και ο παράλογος.

Ο παραλογισμός νομίζω ότι έχει πιάσει κορυφή ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα, πολλοί δεν διαθέτουν ούτε ίχνος χιούμορ και τα παίρνουν όλα, θα έλεγα ακραία σοβαρά.

Όλο αυτό είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας που δείχνει το ποιόν ενός κομματιού της, ευτυχώς είναι μια μικρή μειοψηφία από όσο μπορώ να δω και να καταλάβω.

Διαβάστε και το: Παγκόσμιο κακό η παράνοια και ο παραλογισμός στο διαδίκτυο, όχι μόνο Ελληνικό.
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.