-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Ομάδες της ΕΚΑΜ από την Αθήνα αυτή την ώρα ενισχύουν τις ειδικές δυνάμεις στον Έβρο: Η «Polis Ozel Harekat», ο ένστολος Τουρκικός διακινητής μεταναστών


Την ενίσχυση με επιπλέον τμήματα της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας της ΕΛ.ΑΣ στον Έβρο, αποφάσισε πριν λίγες ώρες η Ελληνική πλευρά, μετά από τις ενέργειες που πραγματοποιούν οι τούρκοι των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στην οριογραμμή.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ομάδες της ΕΚΑΜ ήδη βρίσκονται καθ’ οδόν προς τον Έβρο. Μαζί τους έχουν όλα εκείνα τα
απαραίτητα μέσα για οτιδήποτε ζητηθεί από τους επικεφαλής, καθώς οι αποτρεπτικές ενέργειες της αντιτρομοκρατικής Ελληνικής μονάδας, εδώ και μέρες έχουν αναβαθμιστεί απέναντι στις προκλήσεις που δέχεται η χώρα μας από τους υποκινητές των επεισοδίων, που δεν είναι άλλοι από την στρατοχωροφυλακή και τους υποτίθεται 1000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Τουρκικής αστυνομίας.

Οι άνδρες ειδικών επιχειρήσεων της ΕΚΑΜ, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση στα σύνορα με την αποσταθεροποιητική απόφαση της Άγκυρας και την υποκινούμενη αποστολή χιλιάδων μεταναστών στην οριογραμμή του Έβρου, είχαν πάρει εντολή να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να μεταβούν μέσα σε λίγες ώρες στον ακριτικό Νομό.
Η αποστολή αυτή δεν σχετίζεται με την ανάπαυση των ειδικών ομάδων της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται από τις πρώτες ώρες στα σύνορα, αλλά με την ενίσχυση η οποία κρίνεται άκρως απαραίτητη καθώς όλες οι αναφορές μέσα από τις παρακολουθήσεις, τονίζουν ότι οι Τούρκοι commandos δρουν σε παραποτάμια σημεία ως κοινοί διακινητές μεταναστών.Ειδικές επιχειρήσεις διακίνησης μεταναστών made in Turkey…
Μετά την υπεροπτική επίδειξη δύναμης της «Polis Ozel Harekat», δηλαδή της αντιτρομοκρατικής ομάδας της Τουρκίας, στο Επιτελείο της ΕΛ.ΑΣ αλλά και του Στρατού Ξηράς έγινε αμέσως κατανοητό του τι εντολές έχουν οι Τούρκοι.

Οι άνδρες της ΕΚΑΜ που είναι στον Έβρο, με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουν έγιναν «βδέλλες» απέναντι στους τούρκους commandos της τουρκικής αστυνομίας.

Άλλωστε, όπως γίνεται γνωστό από ασφαλείς πηγές, οι Τούρκοι της «Polis Ozel Harekat» από την ημέρα εμφάνισής τους και μόλις ολοκλήρωσαν μια σειρά αναγνωριστικών κινήσεων στις όχθες του ποταμού Έβρου, έβαλαν τις βάρκες τους ως «δουλεμπορικά», με μετανάστες που επιχείρησαν να περάσουν σε Ελληνικό έδαφος.

Ακόμη και συρματόσχοινα έδωσαν σε παράνομους μετανάστες για να τα δέσουν στην Ελληνική πλευρά και με αυτά να περνούν άβρεχτοι στα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ Γ.Σ., HELLAS JOURNAL


Έβρος: Θωρακισμένο “θηρίο” από την Αυστρία  πρέπει να είναι το Predator Riot Control

Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.