ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Βγαίνει από την καραντίνα η Ουχάν, η πόλη από όπου ξεκίνησε η επιδημία του κορωναϊού

Αίρονται από αύριο οι περιορισμοί στις μετακινήσεις στην επαρχία Χουμπέι. Το μέτρο θα ισχύσει για την πόλη Ουχάν από τις 8 Απριλίου. EPA, SHI ZHI CHINA OUT
Οι αρχές της πόλης Ουχάν στην Κίνα, από όπου ξεκίνησε η επιδημία του κορονοϊού τον Δεκέμβριο, θα άρουν στις 8 Απριλίου όλους τους περιορισμούς στις μετακινήσεις που είχαν επιβληθεί στους κατοίκους της έπειτα από περισσότερο από δύο μήνες, ανακοινώθηκε σήμερα.

Στην υπόλοιπη επαρχία Χουμπέι, πρωτεύουσα της οποίας είναι η Ουχάν, η άρση των περιορισμών ξεκινά ήδη από αύριο 25 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες θα μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται από την επαρχία ελεύθερα. Το ίδιο θα ισχύσει λίγες ημέρες αργότερα και για την Ουχάν.

Αρχικά θα μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα μόνο όσοι θεωρούνται υγιείς.

Η Ουχάν είχε τεθεί σε καραντίνα στις 23 Ιανουαρίου.

Τμηματική αποκατάσταση των παραγωγικών δραστηριοτήτων στον μεσιτικό τομέα

Οι αρχές στην πόλη Ουχάν της επαρχίας Χουμπέι, επιτρέπουν τμηματικά στις εταιρίες που διαχειρίζονται περιουσιακά στοιχεία να αποκαταστήσουν τις παραγωγικές δραστηριότητές τους.

Οι εταιρίες του κλάδου λαμβάνουν κυβερνητική υποστήριξη, προκειμένου οι δραστηριότητες να γίνονται μέσω του διαδικτύου, αλλά και στην πραγματική αγορά ακινήτων.

Με πληροφορίες από AFP- Reuters, μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πεκίνο, Κίνα
Ε.Μ.

https://hellasjournal.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια