ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ήταν το σχέδιο της Τουρκίας: Σε μικρό χρονικό διάστημα, θα στείλουμε ένα εκατ. μετανάστες στην Ευρώπη, θα πέσουν όλες οι κυβερνήσεις

Το έχουμε πει και γράψει και στο παρελθόν και αμφισβητήθηκε.

Η Τουρκία είχε ως στόχο να εισβάλουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη εκατομμύρια αλλοδαποί, για να αποσταθεροποιηθεί η χώρα μας αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη.

Αυτό ήταν το σχέδιο του Υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας, το οποίο υιοθέτησε ο Ερντογάν και προσπάθησαν να θέσουν σε εφαρμογή τις 28 Φεβρουαρίου 2020:

Ας δούμε τι είπε στην τουρκική τηλεόραση ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϋλού, τις 7 Μαρτίου 2020, όσο πίστευε ακόμα ότι θα σπάσει και θα καταλάβει δια των αλλοδαπών επιδρομέων τα σύνορα στις Καστανιές:

…ότι και να κάνουν αυτοί οι καημένοι (οι Ευρωπαίοι, σ.τ.μ.), σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αυτοί που θα περάσουν τα σύνορα προς την Ευρώπη, θα φθάσουν το ένα εκατομμύριο. Η Ευρώπη αυτό δεν μπορεί να το αντέξει. Δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση. Αυτό εγώ δεν το λέω σήμερα. Το έχω πει εδώ και καιρό. Θα αλλάξουν οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη. Κοιτάξτε, θα αλλάξουν οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη, θα αποσταθεροποιηθούν οι οικονομίες τους, τα πάντα θα έλθουν πάνω κάτω. Δεν ξέρουν, δεν έχουν συναίσθηση του τι θα πάθουν…”

Αυτά, για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις…Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια