-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Ήταν το σχέδιο της Τουρκίας: Σε μικρό χρονικό διάστημα, θα στείλουμε ένα εκατ. μετανάστες στην Ευρώπη, θα πέσουν όλες οι κυβερνήσεις

Το έχουμε πει και γράψει και στο παρελθόν και αμφισβητήθηκε.

Η Τουρκία είχε ως στόχο να εισβάλουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη εκατομμύρια αλλοδαποί, για να αποσταθεροποιηθεί η χώρα μας αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη.

Αυτό ήταν το σχέδιο του Υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας, το οποίο υιοθέτησε ο Ερντογάν και προσπάθησαν να θέσουν σε εφαρμογή τις 28 Φεβρουαρίου 2020:

Ας δούμε τι είπε στην τουρκική τηλεόραση ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϋλού, τις 7 Μαρτίου 2020, όσο πίστευε ακόμα ότι θα σπάσει και θα καταλάβει δια των αλλοδαπών επιδρομέων τα σύνορα στις Καστανιές:

…ότι και να κάνουν αυτοί οι καημένοι (οι Ευρωπαίοι, σ.τ.μ.), σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αυτοί που θα περάσουν τα σύνορα προς την Ευρώπη, θα φθάσουν το ένα εκατομμύριο. Η Ευρώπη αυτό δεν μπορεί να το αντέξει. Δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση. Αυτό εγώ δεν το λέω σήμερα. Το έχω πει εδώ και καιρό. Θα αλλάξουν οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη. Κοιτάξτε, θα αλλάξουν οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη, θα αποσταθεροποιηθούν οι οικονομίες τους, τα πάντα θα έλθουν πάνω κάτω. Δεν ξέρουν, δεν έχουν συναίσθηση του τι θα πάθουν…”

Αυτά, για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις…Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.