ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Στέλιος Πέτσας: Ο Τσίπρας λέει ψέματα – Καμία χώρα δεν πήρε οικονομικά μέτρα έως 20% του ΑΕΠ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με ανακοίνωσή του απαντά στον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τον ισχυρισμό του ότι οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες πήραν μέτρα έως και το 20% του ΑΕΠ τους για να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό.

Ο κ. Πέτσας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα όταν υποστηρίζει ότι «στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνονται οριζόντια προληπτικά μέτρα ύψους έως και 20% του ΑΕΠ». Καμία χώρα δεν έχει λάβει τέτοια μέτρα. Ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του μπερδεύουν «μήλα» (δημοσιονομικά μέτρα), με «πορτοκάλια» (εγγυήσεις και άλλα μέτρα ενίσχυσης ρευστότητας)».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «η απάντηση έρχεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που επικροτούν τη διαχείριση της διπλής κρίσης από την κυβέρνηση. Και που βλέπουν στην φουρτούνα πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κρατάει το τιμόνι της χώρας».

Τέλος σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να κάνει ό,τι χρειαστεί για να περιορίσει τις απώλειες στην εθνική οικονομία, προστατεύοντας πρώτα από όλα την ανθρώπινη ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια