-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

«Λεφτά υπάρχουν» (11.000.000 ευρώ!) για διαφήμιση, αλλά όχι για μάσκες και αναπνευστήρες

Λίγα 24ωρα μετά την απαράδεκτη και απογοητευτική απόφαση της κυβέρνησης και σύμφωνα με τον… τακτικό προϋπολογισμό ότι τα κόμματα χρηματοδοτήθηκαν 13.500.000 ευρώ για έρευνα και επιμορφωτικά προγράμματα (ακόμα περιμένουμε να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι που πάνε –πραγματικά- αυτά τα ιλιγγιώδη ποσά), μια ανάρτηση στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» έρχεται να μας κάνει να απορούμε για το κατά πόσο, η οικονομική διαχείριση κονδυλίων από το κεντρικό κράτος είναι σε σωστό δρόμο ή πάει «στα βράχια» την προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού!

Και αυτό διότι όπως διαβάσαμε σε απόφαση με Αρ. Πρωτοκόλλου: Λ 825/23-3-2020, δεσμεύτηκε από τον τακτικό προϋπολογισμό ποσό 11.000.000 ευρώ (ναι! καλά διαβάσατε…) για την Προεδρία της Κυβέρνησης και για «υπηρεσίες ενημέρωσης και επικοινωνίας των πολιτών που απαιτούνται για την υλοποίηση εκστρατείας στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του covid-19»


Με λίγα λόγια -και αν μεταφράσαμε σωστά τον λόγο δέσμευσης αυτού του ποσού- η Προεδρία της Κυβέρνησης θα χρησιμοποιήσει αυτά τα 11.000.000 ευρώ για να «επικοινωνήσει» διαφημιστικά τα μέτρα για την αποτροπή της διασποράς του covid-19!

https://www.newsbreak.gr/
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.