-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινδυνεύει να κάνει ένα παγκόσμιο ρεκόρ

Αδράνεια στο λαθρομεταναστευτικό


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινδυνεύει να κάνει ένα παγκόσμιο ρεκόρ: να γίνει ο πρώτος πρωθυπουργός παγκοσμίως που θα απολέσει έδαφος από αόπλους! Αυτό μπορεί να φαντάζει σαν χωρατό, αλλά οι εικόνες που βλέπουμε στη Λέσβο και οι ειδήσεις που έρχονται από το νησί δεν είναι αστείες· είναι τραγικές και εξοργιστικές.

Είναι προφανές ότι μέχρι στιγμής η κυβέρνηση λειτουργεί με ανύπαρκτα αντανακλαστικά και εφαρμόζει μια εσφαλμένη συνταγή: εκείνη που θέτει την πολιτική ορθότητα σε ανώτερη θέση έναντι της εθνικής ασφάλειας, της άσκησης εθνικής κυριαρχίας και της ευημερίας των πολιτών.

Επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο για πολλοστή φορά: δεν ασκείται εθνική κυριαρχία αν δεν ελέγχονται τα σύνορα και αναιρείται ο λόγος ύπαρξης του ίδιου του κράτους αν μπορεί να… μπουκάρει όποιος θέλει στην ελληνική επικράτεια και να απαιτεί οι Έλληνες να του πληρώνουν τη διαμονή, τη διατροφή, την περίθαλψη, τις μεταφορές και τα επιδόματα! Κάτι τέτοιο απαντά στην Ιστορία μόνο σε περιπτώσεις στρατιωτικής ήττας και κατάληψης της χώρας από ξένη δύναμη, οπότε οι ηττηθέντες έχουν την υποχρέωση να πληρώνουν τα λεγόμενα «έξοδα διοίκησης της κατεχόμενης χώρας».

Όσοι εισέρχονται στην Ελλάδα παράνομα δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανεξέλεγκτοι ανά την επικράτεια, αλλά να κρατούνται σε χώρους άριστα φυλασσόμενους και από εκεί να διεκπεραιώνονται μόνο οι πρόσφυγες στις χώρες προορισμού, ενώ οι υπόλοιποι να απελαύνονται άμεσα.

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία είναι, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, μια ασφαλής χώρα και όποιος φεύγει από εκεί και έρχεται εδώ είναι λαθρομετανάστης. Επίσης, ένα ζήτημα που δεν έχει σχολιαστεί είναι ο τραγέλαφος με τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό, τα οποία λαμβάνονται μόνο στα αεροδρόμια, ενώ τα νησιά και, στη συνέχεια, η ενδοχώρα, που αποικίζονται με ταχύτατους ρυθμούς από ισλαμικούς πληθυσμούς, μπορούν κάλλιστα να γίνουν χώροι διάδοσης επιδημιών.

Και ενώ έχει ήδη επέλθει το χάος με τους ισλαμιστές εποίκους, η κυβέρνηση, έπειτα από τόσους μήνες αδράνειας, θυμήθηκε να βάλει τάξη στις ΜΚΟ - κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει εντός εβδομάδος από την ανάληψη των καθηκόντων της!


Δημοκρατία
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.