-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Προπαγάνδα υπέρ των εκτρώσεων


Η Ιερά Σύνοδος εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον των εκούσιων εκτρώσεων, τις οποίες ορθά χαρακτηρίζει φόνους, και δέχθηκε επιθέσεις από τους γνωστούς κύκλους που βρίσκει πάντοτε απέναντί της.

Άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την Εκκλησία μας θέλουν να… υποδείξουν στην Ιερά Σύνοδο τι να λέει, πώς να δημοσιοποιεί τις απόψεις της και ποια είναι η εκδοχή του χριστιανισμού που μπορούν οι ίδιοι να ανεχθούν! Φυσικά, οι δήθεν υπερασπιστές της ελευθερίας ουδέποτε αρθρώνουν λέξη εναντίον άλλων θρησκειών, όπως για παράδειγμα το Ισλάμ, για τις απόψεις που έχουν σχετικά με τις γυναίκες, τη θανατική ποινή, τον κολασμό των παράνομων πράξεων και την ιδέα περί «ιερού πολέμου».

Οι άνθρωποι που εκπροσωπούν το σύμπλοκο συμφερόντων, το οποίο προωθεί την παγκοσμιοποίηση και προβάλλει διαρκώς τοξικές νεοταξικές ιδεοληψίες, επιτρέπουν στους άλλους να έχουν άποψη, αρκεί να συμβαδίζει με τη δική τους! Ακόμα και στην Εκκλησία της Ελλάδος, η οποία έχει ως καταστατικό της χάρτη την Αγία Γραφή και υπηρετεί τη χριστιανική πίστη, δεν της επιτρέπουν να εκφέρει γνώμη για ζητήματα τα οποία θεωρούνται ταμπού για τη δικτατορία της πολιτικής ορθότητας - και η κριτική στις εκτρώσεις αποτελεί μέγα ταμπού για τους μηχανισμούς παραγωγής κυρίαρχης ιδεολογίας.

Καθώς φαίνεται, υπάρχουν δυνάμεις που επηρεάζουν καθοριστικά τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν τον πληθυσμό των χωρών της Δύσης. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τη λογική επεξεργασία των θέσεων που υπερασπίζονται. Η συστηματική επίθεση στην αξία της οικογένειας, η απόπειρα ταύτισης ομοφυλοφιλικών προτύπων με την «πρόοδο», την «ανεκτικότητα» και τη «λογική», και η λυσσώδης επίθεση σε όλους όσοι αντιτίθενται στις εκτρώσεις έχουν μια κοινή συνισταμένη: τη μείωση του πληθυσμού των λαών που γίνονται στόχοι αυτών των ψυχολογικών επιχειρήσεων.

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος και για τις εκτρώσεις, αλλά και για όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία οφείλει να επαναλάβει τις θέσεις που απηχούν τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού και των Πατέρων της Εκκλησίας μας. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο…

Δημοκρατία
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.