ΤΡΟΧΑΔΗΝ

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κώστας Μάρκου (ΣΥΡΙΖΑ) για τον «τοξοβόλο» του Συντάγματος: «Σιγά τον εγκληματία»!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια έντονης αντιπαράθεσής του με τον Σάκη Ιωαννίδη από τη Νέα Δημοκρατία, ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά «σιγά τον εγκληματία τον τοξοβόλο»...

Αίσθηση και αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του βουλευτή Αχαΐας, Κώστα Μάρκου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης, για τον «τοξοβόλο» του Συντάγματος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια έντονης αντιπαράθεσής του με τον Σάκη Ιωαννίδη από τη Νέα Δημοκρατία, ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά «σιγά τον εγκληματία τον τοξοβόλο», στην προσπάθειά του να ασκήσει κριτική στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.


Πηγαίνεις σε ένα πάνελ να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα και ακούς καθηγητή πανεπιστημίου και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ να λέει για τον "τοξοβόλο" σιγά τον εγκληματία! Ε μετά από αυτό καταλαβαίνεις, άλλη μια φορά,την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ στο εγκληματία και την τρομοκρατία https://twitter.com/omadaalithias/status/1225755813123444738 Υπενθυμίζεται ότι ο περίφημος «τοξοβόλος» του Συντάγματος συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στα τέλη Ιανουαρίου, κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ σήμερα, Παρασκευή, βρέθηκε και η γιάφκα του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια