-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Συνεχίζονται κατά χιλιάδες οι αφίξεις των «ικετών» και τον Δεκέμβριο

Η καταμέτρηση για τον μήνα που φεύγει, δεύτερο μήνα του εξαμήνου κατά το οποίο έχουμε συμφωνήσει με τους φιλοκυβερνητικούς σχολιαστές (οι οποίοι περιέργως, τελευταία έχουν περιορίσει τις εμφανίσεις στο forum) ότι αποτελεί το κρίσιμο χρονικό διάστημα τιθάσευσης των λαθρομεταναστευτικών ροών.

Το παρήγορο του πράγματος είναι ότι ενώ για τον μήνα Νοέμβριο οι νέες αφίξεις κυμαίνονταν μεταξύ 400 έως 600 την ημέρα, για το Δεκέμβριο τα πράγματα έχουν ελαφρώς βελτιωθεί καθώς οι νέες αφίξεις κυμαίνονται από 250 με 350 την ημέρα, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των νέων «ικετών» σε περίπου 10 χιλιάδες.

Ο Στρατηγός Στεφανής πιστώνεται δύο πράγματα μέχρις στιγμής.

Πρώτον, επειδή στην καριέρα του έχει διοικήσει στρατό και όχι κομματικούς αφισοκολλητές, καταλαβαίνει πέντε πράγματα, ξέρει να συγκροτεί ένα σχέδιο και να το εφαρμόζει επί του εδάφους.

Δεύτερον, έχει ήδη ξεδιπλώσει κάποιες πρωτοβουλίες σημαντικές σε αυτό που εμείς στην Αμαλιάδα περιγράφουμε κομψά με τον όρο Psy Ops. Λεπτομέρειες δεν θα πούμε δημοσίως αλλά είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι οι πρωτοβουλίες αυτές ήδη έχουν απτά αποτελέσματα και ευελπιστώ, όταν αναπτυχθούν πλήρως να είναι πραγματικά game changer.

Τέλος, υπολείπεται πολύ ο σχεδιασμός για τις επιστροφές - επαναπροωθήσεις διότι ο συνδυασμός άρνησης πρόσβασης μαζί με βέβαιη επαναπροώθηση + ταλαιπωρία, συγκροτεί ένα αποτελεσματικό μίγμα αντιμεταναστευτικής πολιτικής.

Ενδιαφέρον θα έχει κατά πόσο ο Πρωθυπουργός ή όσοι τον επηρεάζουν, θα επιτρέψουν την ανάπτυξη όλου του σχεδιασμού ή θα αρχίσουν τίποτα κλάψες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, οπότε η προσπάθεια θα μείνει ημιτελής, για να μην πω ότι δεν θα προλάβει να ξεκινήσει καν.

Ο απολογισμός για το Δεκέμβρη λοιπόν, σχετικά καλύτερα από τον Νοέμβριο, μένουν όμως να γίνουν πολλά ακόμα.

http://www.antinews.gr/
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.