-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Γιατί τώρα «κάποιοι τελάληδες» τα έβαλαν με τα Τζάκια ;

Βγήκαν τελάληδες και μας είπαν να καταργήσουμε τα Τζάκια και τις ξυλόσομπες προσπαθώντας να μας πουνε οτι κινδυνεύουμε όλοι απο τις Καμινάδες !

Δηλαδή το ξύλο είναι τοξικό και το πετρέλαιο φυσικό δεν μας λένε καλά οι τελάληδες ,αφού άπαντες γνωρίζουν οτι το ξύλο είναι ότι το φυσικό στη καύση !

Δεν βγήκε ο τύπος να μας πει οτι πρέπει να απαγορευτούν οι εταιρίες που καίνε Βιομάζα ,κάρβουνα και ότι άλλο και τα βάζει μετα ξύλα;

Να μετατραπούν λέει τα Τζάκια και οι ξυλόσομπες με ενεργειακά Τζάκια και ενεργειακές σόμπες …Μα αν είχαν τα 1500 ευρώ που χρειάζεται ένα απλό τζάκι να γίνεται ενεργειακό δεν θα έβαζαν πετρέλαιο ;

Αλήθεια για τις μπριγκέτες που μας σερβίρουν οι εταιρίες γεμάτο με χημικά γιατί επιτρέπονται ; Τίποτε τελικά δεν γίνεται τυχαία σε τούτη εδώ τη Χώρα !

…Αλήθεια πως μέτρησαν οι σχετικοί την καύση των καυσόξυλων …Επειδή το είπαν οι Εγγλέζοι ;

https://veteranos.gr/
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.