-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Αραβικός Σύνδεσμος κατά Τουρκίας


«Να εμποδιστούν οι ξένες παρεμβάσεις στη Λιβύη»

«Να εμποδιστούν οι παρεμβάσεις στη Λιβύη» κρίνει αναγκαίο ο Αραβικός Σύνδεσμος στο ψήφισμα που ενέκριναν οι μόνιμοι αντιπρόσωποί του, κατά τη σημερινή του έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από αίτημα της Αιγύπτου.

Στο ψήφισμα του για τη συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ της Άγκυρας και της κυβέρνησης Σαράζ, ο Αραβικός Σύνδεσμος σημειώνει «την ανάγκη να εμποδιστεί κάθε παρέμβαση που θα μπορούσε να διευκολύνει την άφιξη στη Λιβύη ξένων εξτρεμιστών τρομοκρατών μαχητών».

Επιπλέον, οι χώρες μέλη του Συνδέσμου εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τη στρατιωτική κλιμάκωση που επιδεινώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στη Λιβύη και «απειλεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα των γειτονικών χωρών και ολόκληρης της περιοχής».

Τέλος, ζητήθηκε από τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου, Άχμεντ Αμπούλ Γκέιτ, να επικοινωνήσει με όλα τα διεθνή μέρη στην κρίση για να την επιλύσουν και να αποτρέψουν κάθε ξένη στρατιωτική επέμβαση που μπορεί να απειλήσει τη διεθνή ειρήνη και σταθερότητα.
Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Από το Blogger.