-->
ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑΔιαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα Πατήστε εδώ

Header Ads

Έκθεση Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ: η κλιματική αλλαγή θα καταστρέψει τον πλανήτη το ...2020!


Μετανοείτε, γιατί χανόμαστε! Έρχεται -ξανά!- το τέλος του κόσμου!
Το 2012 επρόκειτο να έλθει το τέλος του πλανήτη, επειδή δήθεν έτσι έλεγαν οι προφητείες των Μάγια. Θυμάστε άραγε την τότε παράνοια, που πολύ βολικά γέννησε εκατομμύρια δολάρια, όταν κατέληξε σε ταινία του Χόλυγουντ; Σύμφωνα με το IMDb, η ταινία 2012 (του 2009), με προϋπολογισμό περί τα 200 εκατ. δολάρια, έφερεστα ταμεία σχεδόν 800 εκατομμύρια, καθόλου άσχημα! Τώρα λοιπόν ήρθε το 2020 κι ετοιμαστείτε -ξανά!- για το τέλος του πλανήτη!


Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για προφητεία, αλλά για "επιστημονική" πρόβλεψη. Και μάλιστα όχι για όποια-όποια, αλλά για "μυστική" έκθεση του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ του Οκτωβρίου 2003, που "διέρρευσε" το Φεβρουάριο 2004 στον Observer. Κι από εκεί το πήρε ο σταυροφόρος της κλιματικής απάτης Guardian κι αμέσως έσπευσε "να κάνει την τρίχα τριχιά", όπως φαίνεται στην εικόνα. Βλέπετε, εκτός των άλλων, στις ΗΠΑ το 2004 ήταν εκλογική χρονιά κι ο Μπους τζούνιορ δεν σκοτιζόταν για την κλιματική απάτη. Οπότε η "μυστική" έκθεση ήταν εφόδιο για τον Κέρι, τον υποψήφιο των Δημοκρατικών.

Τι λέει λοιπόν ο Guardian; "Τώρα το Πεντάγωνο λέει στο Μπους: η κλιματική αλλαγή θα μας καταστρέψει". Προφανώς το κύρος του Πενταγώνου είναι -για τον Guardian- μεγαλύτερο του Μπους. Το Πεντάγωνο είναι το "καλό", ο Μπους είναι ο "κακός" της υπόθεσης, όλοι του τα λένε και δεν εννοεί ν' ακούσει.

Μια καλή καταστροφή έχει και την ανάλογη περιγραφή, για να τρομάξει ο πολίτης: Λεηλασίες! Πυρηνικός Πόλεμος! Σε λιγότερο από 20 χρόνια η Βρετανία θα γίνει Σιβηρία! Η απειλή είναι πιο μεγάλη απ' την τρομοκρατία! (Πριν μόλις 2,5 χρόνια είχε γίνει η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, η τρομοκρατία "έπαιζε" πολύ το 2004 κι ο Μπους ήδη είχε βρει απ' τις ΗΠΑ τα μυστικά όπλα του Σαντάμ Χουσεΐν, αυτά που δεν βρήκε ποτέ ψάχνοντας στο Ιράκ). 

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο FacebookΝα επισκέπτεστε τακτικά το ιστολόγιο για να δείτε τις αναρτήσεις, το FBμάλλον δεν θα σας στείλει σχετική ειδοποίηση. Οδηγίες ρύθμισης για τις "Προτιμήσεις Ενημερώσεων" στο Facebook θα βρείτε εδώ.


Για να καταλαβαίνουμε ωστόσο καλύτερα περί τίνος πρόκειται και το είδος της ...
δημοσιογραφίας που υπηρετούν τα "έγκυρα" Μέσα Μαζικής Κατατρομοκράτησης, αρκεί μια μόνο ματιά στην έκθεση. "Σενάριο" λέει ο τίτλος, "Ο σκοπός αυτής της έκθεσης είναι να φανταστούμε αυτό που είναι πέρα απ' την κάθε σκέψη" λέει η περίληψη. Μ' άλλα λόγια, ούτε το Χόλυγουντ δεν γράφει τέτοια σενάρια, αλλά αυτό δεν λέει κάτι στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης όταν πρόκειται να τρομοκρατήσουν τον πολίτη, ιδίως αν έρχονται εκλογές. Καθώς ο τρομοκρατημένος πολίτης θα σκύψει το κεφάλι, θα πει "Δόξα τῷ Θεῷ" που είμαστε καλά, εμπρός να ψηφίσουμε όποιον μας εξασφαλίζει "τάξη και ηθική".


Τι λέει λοιπόν το σενάριο; Η αύξηση της θερμοκρασίας που παρατηρήθηκε τον 20ό αιώνα επιταχύνεται, από 0,2οF (Φαρενάιτ) σε 0,4οF και κατά τόπους σε 0,5οF. Μέχρι το 2005 (η έκθεση έχει ημερομηνία Οκτώβριος 2003) η μεταβολή είναι περισσότερο αισθητή κατά τόπους, εδάφη με χαμηλά υψόμετρα -όπως το Τουβαλού στο Νότιο Ειρηνικό- πλήττονται από πλημμύρες. Το 2007 μια ιδιαίτερα έντονη καταιγίδα προκαλεί τη διείσδυση των ωκεανών μέσω των ακτών στην Ολλανδία, κάνοντας κάποιες βασικές παράκτιες πόλεις όπως η Χάγη ακατοίκητες. Το δέλτα του ποταμού Σακραμέντο καταρρέει, δημιουργείται εσωτερική θάλασσα στην κεντρική πεδιάδα της Καλιφόρνια και διακόπτεται η ροή φρέσκου νερού απ' τη βόρεια προς τη νότια Καλιφόρνια. Η τήξη των παγετώνων των Ιμαλαΐων επιταχύνεται, αναγκάζοντας κάποιους Θιβετιανούς να μετεγκατασταθούν. Ο πλωτός πάγος στις βόρειες πολικές θάλασσες, ο οποίος είχε ήδη χάσει το 40% της μάζας του από το 1970 έως το 2003, σχεδόν εξαφανίζεται κατά το καλοκαίρι μέχρι το 2010. Μετά από περίπου 60 χρόνια αργής εισροής γλυκού νερού, η κατάρρευση των θαλάσσιων ρευμάτων αρχίζει το 2010, διακόπτοντας το εύκρατο κλίμα της Ευρώπης. Ξηρασίες επικρατούν σ' όλη τη δεκαετία 2010-2020 σε κρίσιμες αγροτικές περιοχές και στα κύρια πληθυσμιακά κέντρα της Ευρώπης και της ανατολικής Βόρειας Αμερικής. Η μέση ετήσια θερμοκρασία πέφτει έως 5οF στην Ασία και τη Βόρεια Αμερική και μέχρι 6οF στην Ευρώπη. Αντίθετα, οι θερμοκρασίες αυξάνουν έως 4οF σε κρίσιμες περιοχές της Αυστραλίας, Νότιας Αμερικής και Νότιας Αφρικής. Μέχρι το 2020 το κλίμα της Ευρώπης μοιάζει με της Σιβηρίας.

Για την ιστορία, το 2004 οι Αμερικανοί δεν "τσίμπησαν", ψήφισαν το Μπους κι όχι τον Κέρι. Αν όμως εσείς τρομάξατε αρκετά διαβάζοντας τα πιο πάνω, τρέξτε γρήγορα να πληρώσετε τα "ασφάλιστρα κινδύνου", που ζητούν η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κι ο Μπρούνο Λε Μερ, προτάσσοντας τους κατασκευασμένους κινδύνους της κλιματικής απάτης: 1000 δολάρια το χρόνο από κάθε κάτοικο του πλανήτη, πέρα απ' τους όποιους φόρους ήδη πληρώνουμε! Λεφτά που θα ξεκοκαλίσουν παρέα με τα Μέσα μαζικής Εξαπάτησης, ώστε οι πλούσιοι να γίνονται ολοένα και πλουσιότεροι. 

Και, κυρίως, Μετανοείτε, γιατί χανόμαστε! Έρχεται το τέλος του κόσμου! Μπορεί να μην ήρθε το 2012, μπορεί να μην ήλθε το 2020, αλλά, πού θα πάει, δεν θα έλθει κάποτε; "Δόξα τῷ Θεῷ" που είμαστε καλά, εμπρός να ψηφίσουμε όποιον μας εξασφαλίζει "τάξη και ηθική"! 

Edit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε σχολιασμούς επί της ουσίας.
Τα σχόλια σας δεν περνάν από έλεγχο γιατί πιστεύουμε ότι δεν θα θίγουν κάποιον προσωπικά με βρισιές και συκοφαντίες.
Τέτοιου είδους σχόλια δεν περνάν από έλεγχο, αλλά θα διαγράφονται μετά την δημοσίευση.
Παρακαλούμε να γράφετε σε πεζά και όχι κεφαλαία
-------------------------------------------------------------------------
Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα - αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω, φόρμας επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.